Ascultă Radio România Regional Live

fibre

Ridichile sunt bogate în vitaminele B3, C şi B!

Ridichile sunt bogate în vitaminele B3, C şi B!
Foto: Sursa foto: Andra Radu

Publicat de Andra Radu, 21 mai 2021, 17:15 / actualizat: 16 decembrie 2024, 20:19

Ridichile sunt bogate în vitaminele B3, C şi B, conţin cantităţi mari de sodiu, fier, magneziu, fosfor, potasiu şi calciu, precum şi fibre, proteine ​​şi uleiuri esenţiale, care favorizează scăderea în greutate.

Doar 250 de grame de ridichi oferă organismului doza zilnică necesară de acid ascorbic. În acelaşi timp, valoarea lor energetică este de numai 15-20 kcal la 100 de grame de produs. Prin urmare, aceste legume pot fi adăugate în diete.

Uleiurile de muştar din compoziţia ridichilor au multe proprietăţi minunate – coleretice şi antimicrobiene, eficiente în inhibarea dezvoltării tumorilor maligne şi eliminarea substanţelor radioactive din organism.

Cu toate acestea, trebuie amintit că, în cantităţi mari, aceste legume au un efect iritant asupra membranelor mucoase.

Misiuni Internaționale
Actualitate luni, 4 noiembrie 2024, 12:58

Misiuni Internaționale

Ciprian Panga (realizator rubrică): Prima oprire de săptămâna aceasta o facem pe continentul african, unde misiunea Uniunii Europene de instruire...

Misiuni Internaționale
Deschiderea anului universitar în instituțiile militare
Actualitate marți, 8 octombrie 2024, 15:44

Deschiderea anului universitar în instituțiile militare

Adrian Gîtman (realizator rubrică): În instituțiile militare de învățământ superior au avut loc luni festivități de deschidere a noului an...

Deschiderea anului universitar în instituțiile militare
Misiuni internaționale
Actualitate luni, 12 august 2024, 16:22

Misiuni internaționale

Edi Nicola (realizator rubrică): Prima oprire din această săptămână o facem pe continentul african, unde misiunea Uniunii Europene de Instruire...

Misiuni internaționale
Misiuni Internaționale
Actualitate luni, 1 aprilie 2024, 12:31

Misiuni Internaționale

Teodora Mazăre (realizator rubrică) – Misiunea din Polonia a artileriștilor antiaerieni din cadrul celui de-al 14-lea detașament românesc...

Misiuni Internaționale
Actualitate vineri, 8 martie 2024, 20:58

Efectele atacurilor cibernetice și importanța inteligenței artificiale

Săptămâna aceasta la rubrica Inedit vorbim despre subiectele cele mai arzătoare din ultima vreme: atacurile cibernetice, dezvoltarea...

Efectele atacurilor cibernetice și importanța inteligenței artificiale
Actualitate luni, 5 februarie 2024, 13:20

Vizita Șefului Statului Major al Apărării la Ankara

Sorina Vrânceanu (realizator rubrică): Șeful Statului Major al Apărării din țara noastră, generalul Gheorghiță Vlad, s-a întâlnit la...

Vizita Șefului Statului Major al Apărării la Ankara
Actualitate vineri, 29 decembrie 2023, 19:30

Pas cu pas spre titlul mondial

Ultimul articol din categoria Inedit vine cum nu se putea mai bine în finalul de an cu un sport de iarnă, pentru că tot suntem în sezonul rece....

Pas cu pas spre titlul mondial
Actualitate miercuri, 20 decembrie 2023, 17:46

Muzica lui Bogdan – Colinde românești! Sărbători fericite!

    Bun găsit tuturor! Astăzi la rubrica Muzica lui Bogdan vă invit cu drag să ascultăm câteva colinde românești, unele știute...

Muzica lui Bogdan – Colinde românești! Sărbători fericite!

Perele sunt un antiseptic și un antibiotic natural!

Perele sunt un antiseptic și un antibiotic natural!
Foto: Sursa foto: Andra Radu

Publicat de Andra Radu, 14 octombrie 2020, 14:46 / actualizat: 16 decembrie 2024, 20:19

Compusul arbutin, conţinut în majoritatea soiurilor de pere, este un antiseptic şi un antibiotic natural.

În ceea ce priveşte prezenţa oligoelementelor şi nutrienţilor valoroşi, para conduce cu încredere în clasamentul întocmit de nutriţionişti în comparaţie cu alte fructe.

Dacă facem o comparaţie între pară şi principalul său „rival”, mărul, trebuie să ţinem cont de faptul că perele au mult mai mult magneziu, calciu, fosfor şi zinc.

Conţinutul de fier, cupru şi mangan este acelaşi în ambele fructe. Perele sunt bogate în special în vitamina A, dar şi toate vitaminele din grupele B, C, E, PP, K.

Acest fruct este de nepreţuit şi pentru îmbunătăţirea stării pielii, ajutând la hidratarea şi împrospătarea tenului.

Para conţine, de asemenea, mulţi acizi organici, fibre şi enzime care sunt foarte importante pentru vitalitatea organismului.

Misiuni Internaționale
Actualitate luni, 4 noiembrie 2024, 12:58

Misiuni Internaționale

Ciprian Panga (realizator rubrică): Prima oprire de săptămâna aceasta o facem pe continentul african, unde misiunea Uniunii Europene de instruire...

Misiuni Internaționale
Deschiderea anului universitar în instituțiile militare
Actualitate marți, 8 octombrie 2024, 15:44

Deschiderea anului universitar în instituțiile militare

Adrian Gîtman (realizator rubrică): În instituțiile militare de învățământ superior au avut loc luni festivități de deschidere a noului an...

Deschiderea anului universitar în instituțiile militare
Misiuni internaționale
Actualitate luni, 12 august 2024, 16:22

Misiuni internaționale

Edi Nicola (realizator rubrică): Prima oprire din această săptămână o facem pe continentul african, unde misiunea Uniunii Europene de Instruire...

Misiuni internaționale
Misiuni Internaționale
Actualitate luni, 1 aprilie 2024, 12:31

Misiuni Internaționale

Teodora Mazăre (realizator rubrică) – Misiunea din Polonia a artileriștilor antiaerieni din cadrul celui de-al 14-lea detașament românesc...

Misiuni Internaționale
Actualitate vineri, 8 martie 2024, 20:58

Efectele atacurilor cibernetice și importanța inteligenței artificiale

Săptămâna aceasta la rubrica Inedit vorbim despre subiectele cele mai arzătoare din ultima vreme: atacurile cibernetice, dezvoltarea...

Efectele atacurilor cibernetice și importanța inteligenței artificiale
Actualitate luni, 5 februarie 2024, 13:20

Vizita Șefului Statului Major al Apărării la Ankara

Sorina Vrânceanu (realizator rubrică): Șeful Statului Major al Apărării din țara noastră, generalul Gheorghiță Vlad, s-a întâlnit la...

Vizita Șefului Statului Major al Apărării la Ankara
Actualitate vineri, 29 decembrie 2023, 19:30

Pas cu pas spre titlul mondial

Ultimul articol din categoria Inedit vine cum nu se putea mai bine în finalul de an cu un sport de iarnă, pentru că tot suntem în sezonul rece....

Pas cu pas spre titlul mondial
Actualitate miercuri, 20 decembrie 2023, 17:46

Muzica lui Bogdan – Colinde românești! Sărbători fericite!

    Bun găsit tuturor! Astăzi la rubrica Muzica lui Bogdan vă invit cu drag să ascultăm câteva colinde românești, unele știute...

Muzica lui Bogdan – Colinde românești! Sărbători fericite!

Beneficiile consumului de zmeură!

Beneficiile consumului de zmeură!
Foto: Sursa foto: Andra Radu

Publicat de Andra Radu, 23 septembrie 2020, 14:03 / actualizat: 16 decembrie 2024, 20:19

Zmeura este unul dintre cele mai populare fructe din lume, cu un gust deosebit şi o textură catifelată, fiind cultivată în multe regiuni ale lumii.

Acest fruct se recoltează numai vara şi toamna şi poate fi întâlnit în mai multe culori diferite, cum ar fi roşu, negru, violet. Cel mai comun tip de zmeură este zmeura roşie, originară din Europa şi Asia de Nord.

Zmeura este o sursă excelentă de fibre. O cană cu fructe de zmeură conţine 8 grame de fibre, ceea ce înseamnă aproape jumătate din cantitatea necesară de vitamina C şi cantităţi mici de vitamina A, tiamină, riboflavină, vitamina B6, calciu şi zinc.

Este bogată în antociani, reducând inflamaţiile, care pot provoca boli cardiovasculare. De asemenea, acest fruct contribuie la obţinerea unui nivel normal de colesterol.

Aceasta este utilă pentru menţinerea unei greutăţi sănătoase şi reducerea semnelor îmbătrânirii, luptând împotriva radicalilor liberi.

Misiuni Internaționale
Actualitate luni, 4 noiembrie 2024, 12:58

Misiuni Internaționale

Ciprian Panga (realizator rubrică): Prima oprire de săptămâna aceasta o facem pe continentul african, unde misiunea Uniunii Europene de instruire...

Misiuni Internaționale
Deschiderea anului universitar în instituțiile militare
Actualitate marți, 8 octombrie 2024, 15:44

Deschiderea anului universitar în instituțiile militare

Adrian Gîtman (realizator rubrică): În instituțiile militare de învățământ superior au avut loc luni festivități de deschidere a noului an...

Deschiderea anului universitar în instituțiile militare
Misiuni internaționale
Actualitate luni, 12 august 2024, 16:22

Misiuni internaționale

Edi Nicola (realizator rubrică): Prima oprire din această săptămână o facem pe continentul african, unde misiunea Uniunii Europene de Instruire...

Misiuni internaționale
Misiuni Internaționale
Actualitate luni, 1 aprilie 2024, 12:31

Misiuni Internaționale

Teodora Mazăre (realizator rubrică) – Misiunea din Polonia a artileriștilor antiaerieni din cadrul celui de-al 14-lea detașament românesc...

Misiuni Internaționale
Actualitate vineri, 8 martie 2024, 20:58

Efectele atacurilor cibernetice și importanța inteligenței artificiale

Săptămâna aceasta la rubrica Inedit vorbim despre subiectele cele mai arzătoare din ultima vreme: atacurile cibernetice, dezvoltarea...

Efectele atacurilor cibernetice și importanța inteligenței artificiale
Actualitate luni, 5 februarie 2024, 13:20

Vizita Șefului Statului Major al Apărării la Ankara

Sorina Vrânceanu (realizator rubrică): Șeful Statului Major al Apărării din țara noastră, generalul Gheorghiță Vlad, s-a întâlnit la...

Vizita Șefului Statului Major al Apărării la Ankara
Actualitate vineri, 29 decembrie 2023, 19:30

Pas cu pas spre titlul mondial

Ultimul articol din categoria Inedit vine cum nu se putea mai bine în finalul de an cu un sport de iarnă, pentru că tot suntem în sezonul rece....

Pas cu pas spre titlul mondial
Actualitate miercuri, 20 decembrie 2023, 17:46

Muzica lui Bogdan – Colinde românești! Sărbători fericite!

    Bun găsit tuturor! Astăzi la rubrica Muzica lui Bogdan vă invit cu drag să ascultăm câteva colinde românești, unele știute...

Muzica lui Bogdan – Colinde românești! Sărbători fericite!

Cheia unei diete de succes: nutriția echilibrată

Cheia unei diete de succes: nutriția echilibrată

Publicat de adinaiftime, 10 august 2017, 18:06 / actualizat: 16 decembrie 2024, 20:26

Nu există diete de slăbit care fac minuni. Cheia succesului o reprezintă o nutriție adecvată și echilibrată.

Există într-adevăr alimente care luptă împotriva grăsimilor și ajută la arderea lor. Un studiu publicat în 2011 în New England Journal of Medicine a arătat că printre alimentele asociate cu pierderea în greutate se numără fructele, legumele, nucile, cerealele întregi și iaurtul. Cu creșterea în greutate este asociat consumul de chips-uri de cartofi, băuturi îndulcite cu zahăr, preparate din carne roșie neprocesată și carne procesată.

Fibrele și proteinele conținute de anumite alimente necesită mai multă energie din organism pentru a fi prelucrate și dau un impuls metabolismului. Acestea sunt: ​​grapefruit, lămâi, mere, ardei iute, care ajută la eliminarea excesului de greutate. Merele conțin pectină care controlează nivelul lipidelor din organism. Sunt bogate în vitamine, minerale și fibre. Fructele bogate în vitamina C pot ajuta la lupta cu kilogramele în plus, deoarece această vitamină dizolvă grăsimile și reduce acumularea acestora în organism. Majoritatea carbohidraţilor conţinuţi în aceste alimente sunt sub formă de fructoză (zahăr din fructe), al cărei consum nu trebuie să fie exagerat. Nucile crude se numără printre alimentele care ajută la topirea grăsimilor.

Alte alimente care accelerează metabolismul, ajutând la arderea grăsimilor, sunt: ​​broccoli, conopidă, sparanghel, dovlecel, spanac, roşii, varză, morcovi. Mâncarea furnizează energia necesară organismului și, prin urmare, este important să se asigure corpului substanţele nutritive necesare.

Misiuni Internaționale
Actualitate luni, 4 noiembrie 2024, 12:58

Misiuni Internaționale

Ciprian Panga (realizator rubrică): Prima oprire de săptămâna aceasta o facem pe continentul african, unde misiunea Uniunii Europene de instruire...

Misiuni Internaționale
Deschiderea anului universitar în instituțiile militare
Actualitate marți, 8 octombrie 2024, 15:44

Deschiderea anului universitar în instituțiile militare

Adrian Gîtman (realizator rubrică): În instituțiile militare de învățământ superior au avut loc luni festivități de deschidere a noului an...

Deschiderea anului universitar în instituțiile militare
Misiuni internaționale
Actualitate luni, 12 august 2024, 16:22

Misiuni internaționale

Edi Nicola (realizator rubrică): Prima oprire din această săptămână o facem pe continentul african, unde misiunea Uniunii Europene de Instruire...

Misiuni internaționale
Misiuni Internaționale
Actualitate luni, 1 aprilie 2024, 12:31

Misiuni Internaționale

Teodora Mazăre (realizator rubrică) – Misiunea din Polonia a artileriștilor antiaerieni din cadrul celui de-al 14-lea detașament românesc...

Misiuni Internaționale
Actualitate vineri, 8 martie 2024, 20:58

Efectele atacurilor cibernetice și importanța inteligenței artificiale

Săptămâna aceasta la rubrica Inedit vorbim despre subiectele cele mai arzătoare din ultima vreme: atacurile cibernetice, dezvoltarea...

Efectele atacurilor cibernetice și importanța inteligenței artificiale
Actualitate luni, 5 februarie 2024, 13:20

Vizita Șefului Statului Major al Apărării la Ankara

Sorina Vrânceanu (realizator rubrică): Șeful Statului Major al Apărării din țara noastră, generalul Gheorghiță Vlad, s-a întâlnit la...

Vizita Șefului Statului Major al Apărării la Ankara
Actualitate vineri, 29 decembrie 2023, 19:30

Pas cu pas spre titlul mondial

Ultimul articol din categoria Inedit vine cum nu se putea mai bine în finalul de an cu un sport de iarnă, pentru că tot suntem în sezonul rece....

Pas cu pas spre titlul mondial
Actualitate miercuri, 20 decembrie 2023, 17:46

Muzica lui Bogdan – Colinde românești! Sărbători fericite!

    Bun găsit tuturor! Astăzi la rubrica Muzica lui Bogdan vă invit cu drag să ascultăm câteva colinde românești, unele știute...

Muzica lui Bogdan – Colinde românești! Sărbători fericite!

V-aţi gândit că fructele ar putea să ne facă şi rău?

V-aţi gândit că fructele ar putea să ne facă şi rău?

Publicat de Mihaela Costache, 15 iulie 2015, 11:30

1.Fructe - Bucuresti FMFructele sunt bogate în vitamine, minerale şi fibre, ajutându-ne să fim energici, în formă şi sănătoşi, indiferent de vârstă!
Dar v-ati gândit vreodată că acestea ar putea să ne facă şi rău?

Specialiştii în nutriţie avertizează că fructele trebuie consumate cu măsură.
Nu toate sunt recomandate pentru organismul uman, cel puţin nu în cantităţi exagerate.

Printre fructele la care specialiştii ne sfătuiesc să fim atenţi când le consumăm se află smochinele, bananele, rodiile, cireşele si ananasul, asta pentru ca ele conţin o cantitate mare de zahar.
Nu este vorba despre zahărul cu care suntem obişnuiţi şi pe care îl consumăm frecvent, ci este ceea ce se cheamă zahăr natural sau fructoză, care nu îngraşă, dar creează alte probleme dacă se exagerează consumul.

Nu trebuie să uităm că zahărul, indiferent de provenienţa sa, duce la apariţia multor boli, de la obezitate, diabet, până la boli de inimă.
Cea mai mare cantitate de fructoză se află în curmalele proaspete, struguri, kiwi, pere, rodii, portocale si prune.
Specialistii ne avertizează că are un conţinut mare de grăsimi si foarte multe calorii: o cană de avocado tăiat cubuleţe are cca. 400 de calorii.

De asemenea, nutriţioniştii ne recomandă să nu consumăm fructe la primele ore ale dimineţii, deoarece pot aduce cu sine un flux mai mare de insulină.

Specialiştii în nutriţie spun, însă, că per ansamblu, este indicat să consumăm fructe – cu limitele de rigoare – deoarece, pe lângă faptul că ele ajută organismul să se cureţe de toxine, acestea reprezintă şi o sursă excelentă de hidratare datorită conţinutului mare de apă.

Consumul excesiv al unor produse, amenință ecosistemul marin
Culinar vineri, 14 august 2015, 09:10

Consumul excesiv al unor produse, amenință ecosistemul marin

Locuitorii din Hong Kong, dar și turiștii care vizitează acest oraș, pun în pericol ecosistemul marin, susține organizația World Wild Fund. Nu...

Consumul excesiv al unor produse, amenință ecosistemul marin
Porumbul medicament universal
Culinar miercuri, 12 august 2015, 17:30

Porumbul medicament universal

Fiert sau copt, având gust bun, porumbul poate fi consumat în această perioadă. De mai bine de 500 de ani, de când a fost adus de peste ocean a...

Porumbul medicament universal
30% din produsele lactate din România nu au nici urmă de lapte
Culinar luni, 10 august 2015, 17:20

30% din produsele lactate din România nu au nici urmă de lapte

Reprezentanții Asociației Crescătorilor de Taurine din România au demonstrat, prin analize de laborator, că o bună parte din ceea ce găsim pe...

30% din produsele lactate din România nu au nici urmă de lapte
Fantezie thailandeza
Culinar luni, 10 august 2015, 16:10

Fantezie thailandeza

Tineți post? Dacă nu știți ce să mai gătiți, noi vă propunem ca la cina din această seară să încercați un fel de mâncare special –...

Fantezie thailandeza
Culinar luni, 10 august 2015, 09:30

Condimentele care ne îmbunătățesc viața

Consumul de condimente ar putea contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii. Potrivit unui studiu, consumul de alimente condimentate ar putea...

Condimentele care ne îmbunătățesc viața
Culinar luni, 20 iulie 2015, 08:15

Șofranul – cel mai scump condiment din lume!

Valoarea sa o depășește, pe piețele internaționale, pe cea a aurului și se datorează metodelor migăloase de recoltare. Țara cea mai...

Șofranul – cel mai scump condiment din lume!
Culinar duminică, 19 iulie 2015, 10:30

Rețetele culinare moldoveneşti au cucerit mapamondul!

Reţetele modoveneşti de plăcinte cu verdeţuri şi ou şi roşii fripte cu brânză şi usturoi au făcut înconjurul lumii. O jurnalistă de la...

Rețetele culinare moldoveneşti au cucerit mapamondul!
Culinar sâmbătă, 18 iulie 2015, 12:58

ORA FRESH Limonadă… altfel: cu castraveţi!

Pentru zilele călduroase de vară, vă propunem o reţetă rapidă şi inedită de limonadă cu castraveţi şi mentă pentru hidratare şi...

ORA FRESH Limonadă… altfel: cu castraveţi!

Pepenele roşu, fructul vedetă al verii

Pepenele roşu, fructul vedetă al verii

Publicat de Andrei Cretoiu, 13 iulie 2015, 11:45

Pentru zilele călduroase ale verii specialiştii ne recomandă consumul de pepene. Fie că sunt roşii sau galbeni aceste fructe sunt delicioase şi fac vara mai suportabilă datorită efectului răcoritor.

Pepenii roşii sunt, probabil, cele mai bune fructe care combat căldura în timpul verii. Aceste fructe bogate în nutrienţi sunt o alegere foarte bună pentru mese şi gustări, mai ales atunci când sunt combinate cu alte fructe şi legume. Sucul lor este răcoritor chiar dacă afară mercurul termometrului atinge temperaturi foarte ridicate.

Specialişti spun că pepenele roşu este practic o multivitamină, conţinând cantităţi excelente de vitamina A, vitamina B6,  vitamina C şi o serie de nutrienţi vitali pentru sănătate.

Pepenele roşu are un conţinut mai ridicat de licopen faţă de alte fructe şi legume, nu este bogat doar în vitamine, el mai conţine şi fibre, proteine, calciu, acid folic, magneziu şi potasiu. Potasiul ajută la păstrarea echilibrului balanţei fluidelor şi mineralelor în organism şi la menţinerea tensiunii arteriale normale. Nu conţine colesterol iar conţinutul în sodiu este foarte scăzut. Beta-carotenul descoperit în pepenele roşu stimulează vederea şi  creşterea osoasă. Seminţele sale sunt, de asemenea, bogate în proteine, magneziu, potasiu, fosfor, fier şi zinc.

Specialiştii spun că pepenele roşu poate fi un adevărat medicament împotriva diferitelor boli. Dacă suferim de probleme renale şi biliare, boli cardiovasculare, reumatism, constipaţie, acnee, boli de piele, consumul de pepeni roşii poate atenua sau chiar vindeca aceste afecţiuni.

Din cauza conţinutului lor ridicat de apă pepenii roşii au un efect diuretic excelent. Aceştia îndepărtează toxinele acumulate în organism. Aminoacizii şi enzimele întăresc efectul detoxifiant.

Pepenele roşu are un conţinut ridicat de apă şi sucul său este considerat ca o băutură energizantă în timpul verilor călduroase. El previne instalarea unei stări de deshidratare având un conţinut de apă de aproximativ 95 de procente.

Consumul excesiv al unor produse, amenință ecosistemul marin
Culinar vineri, 14 august 2015, 09:10

Consumul excesiv al unor produse, amenință ecosistemul marin

Locuitorii din Hong Kong, dar și turiștii care vizitează acest oraș, pun în pericol ecosistemul marin, susține organizația World Wild Fund. Nu...

Consumul excesiv al unor produse, amenință ecosistemul marin
Porumbul medicament universal
Culinar miercuri, 12 august 2015, 17:30

Porumbul medicament universal

Fiert sau copt, având gust bun, porumbul poate fi consumat în această perioadă. De mai bine de 500 de ani, de când a fost adus de peste ocean a...

Porumbul medicament universal
30% din produsele lactate din România nu au nici urmă de lapte
Culinar luni, 10 august 2015, 17:20

30% din produsele lactate din România nu au nici urmă de lapte

Reprezentanții Asociației Crescătorilor de Taurine din România au demonstrat, prin analize de laborator, că o bună parte din ceea ce găsim pe...

30% din produsele lactate din România nu au nici urmă de lapte
Fantezie thailandeza
Culinar luni, 10 august 2015, 16:10

Fantezie thailandeza

Tineți post? Dacă nu știți ce să mai gătiți, noi vă propunem ca la cina din această seară să încercați un fel de mâncare special –...

Fantezie thailandeza
Culinar luni, 10 august 2015, 09:30

Condimentele care ne îmbunătățesc viața

Consumul de condimente ar putea contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii. Potrivit unui studiu, consumul de alimente condimentate ar putea...

Condimentele care ne îmbunătățesc viața
Culinar luni, 20 iulie 2015, 08:15

Șofranul – cel mai scump condiment din lume!

Valoarea sa o depășește, pe piețele internaționale, pe cea a aurului și se datorează metodelor migăloase de recoltare. Țara cea mai...

Șofranul – cel mai scump condiment din lume!
Culinar duminică, 19 iulie 2015, 10:30

Rețetele culinare moldoveneşti au cucerit mapamondul!

Reţetele modoveneşti de plăcinte cu verdeţuri şi ou şi roşii fripte cu brânză şi usturoi au făcut înconjurul lumii. O jurnalistă de la...

Rețetele culinare moldoveneşti au cucerit mapamondul!
Culinar sâmbătă, 18 iulie 2015, 12:58

ORA FRESH Limonadă… altfel: cu castraveţi!

Pentru zilele călduroase de vară, vă propunem o reţetă rapidă şi inedită de limonadă cu castraveţi şi mentă pentru hidratare şi...

ORA FRESH Limonadă… altfel: cu castraveţi!