Bucuresti FM

Bucuresti FM

Bucureşti FM emite din anul 1990, ca singurul post de radio destinat vieţii Capitalei.

Bucureşti FM este recepţionat în Bucuresti şi parţial în judeţele Ilfov, Prahova, Dâmboviţa, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa şi Giurgiu.

Având în vedere emisia pe internet (www.bucurestifm.ro), aria de acoperire este în realitate mult mai mare, practic internaţională.

Desi denumirea a fost schimbata in timp (Antena Bucurestilor, Radio Bucuresti), postul nostru de radio si-a pastrat caracterul unic în peisajul radiofonic bucureştean, oferind informaţii despre tot cee ce se întâmplă în metropolă (din punct de vedere administrativ, social, educativ, economic, cultural, sportiv).

Bucureşti FM a fost şi doreşte să rămână şi în continuare partenerul tradiţional al societăţii civile si al municipalităţii, implicând-se în proiectele comunitare si mentinand rolul de formare si educare ce deriva din misiunea de post public.

Mai mult, ne dorim să dezvoltăm un spirit al Bucureştiului, după modelul marilor metropole europene

În momentul de faţă, Bucureşti FM se afla intr-un proces de consolidare a pozitiei sale pe piata radio, dupa o rebranduire care a presupus schimbari pe mai multe planuri: editorial, identitate vizuala, pachet audio.

Bucureşti FM îşi propune sa fie cel mai important post de radio pentru publicul (feminin si masculin) cu varsta intre 35 si 40 de ani din Bucuresti.

Postul a conceput o grila de programe complexa, cu grupaje informative, emisiuni de actualitate si de divertisment, dezbateri pe domenii si teme de actualitate, care vine in intampinarea nevoilor ascultatorilor locuitori in Capitala.

Stirile se difuzeaza din ora in ora, cu o frecventa sporita in prime-time (6.00 – 9.00 si 16.00 – 19.00) cand sunt programate la fiecare 30 de minute si ofera o imagine completa a orasului.

Bucuresti FM sustine productiile muzicale autohtone de calitate, promovand artisti, albumele lor, organizand evenimente de lansare, seri speciale, concerte in cluburi bucurestene.

A initiat proiectul “Folk fara varsta”, aflat la cea de-a cincea editie, spectacol-concurs pentru descoperirea tinerelor talente in liceele bucurestene. Bucuresti FM sustine si se implica direct in dezvoltarea comunitatii locale, pe toate coordonatele ei.