Actualitate Europeană

Actualitate Europeană

EuranetPlus speră să vă ofere ştiri despre Uniunea Europeană în curând. Contractul proiectului EuranetPlus a expirat la 6 martie 2017. EuranetPlus speră să vă ofere ştiri despre Uniunea Europeană în curând – vă vom ţine la curent! Vă mulţumim pentru fidelitate, rămâneţi pe recepţie!

EuranetPlus este un proiect de coproducţii radiofonice internaţionale prin care se vor produce şi difuza în perioada 2013-2016 emisiuni cu tematică europeană, cu finanţare de la DG COMM a Comisiei Europene.

Societatea Română de Radiodifuziune participă la proiect prin materiale jurnalistice (actualităţi, interviuri, reportaje, dezbateri, anchete pe stradă, magazine, documentare) produse de Radio România Regional, Radio România Actualităţi, Radio România Cultural, Radio România Antena Satelor, Radio România Internaţional.

Radio România Regional produce în cadrul proiectului EuranetPlus rubrica „Local, regional, european”, cu durata de 3 minute, difuzată de luni până vineri la ora 10.35, şi rubrica „Instantaneu european”, difuzată la 10.55, ambele în cadrul radioprogramului „De 10 X România”.

EuranetPlus este o continuare a proiectului Euranet, desfăşurat în perioada 2008-2012, şi la care SRR a participat cu materiale jurnalistice realizate de Redacţia Informaţii, Radio România Cultural şi Radio România Internaţional.

Împarte cu prietenii tăi: