Sursa foto: bucurestifm

Târgul Gaudeamus Radio România, ediţia a XXVI-a, se desfăşoară în perioada 20-24 noiembrie 2019, în premieră în Pavilionul B2 Romexpo.

Directorul de programe, Radio România, Marius Furdui a deschis Târgul international de carte Gaudeamus în prezența celor doi presedinti de onoare – poetul şi jurnalistul Mircea Dinescu şi Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional Bucureşti.

Ediţia din 2019 se derulează sub semnul aniversării a 30 de ani de la momentul istoric al Revoluţiei Române din Decembrie 1989. Peste 8.000 mp de standuri care găzduiesc sute de mii de titluri şi aproape 900 de evenimente, lansări şi prezentări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri îi aşteaptă pe cei care trec pragul târgului.

Programul de vizitare a târgului este zilnic între orele 10:00 şi 20:00.

Accesul publicului în incintă se va face pe baza biletelor, în valoare de 5 lei, şi a abonamentelor de intrare, în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada, care vor constitui totodată şi suportul pentru Tombola Gaudeamus. Ca şi la ediţiile precedente, vor beneficia de acces gratuit preşcolarii, elevii, studenţii, cadrele didactice, alţi profesionişti din domeniile editorial-educaţional, jurnaliştii, pensionarii, persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora.

Eveniment organizat de Radio România, Gaudeamus este un proiect cultural susţinut de Ministerul Culturii.