La Braşov, începe astăzi cea de-a 19-a editie a Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur”.

Seara de Gală a Cerbului de Aur 2019 va marca o premieră pentru televiziunile din România – un fragment din celebrul musical We will rock you va fi pe scena de la Brașov.

În premieră și în exclusivitate, piesele cu care legendara trupă Queen a făcut istorie și care fac parte din musicalul „We will rock you”, scris de Ben Elton în 2002, se vor auzi ȋn Piaţa Sfatului.

În show-ul de sâmbătă seara o vom vedea pe Loredana, alături de Lucian Ionescu, Mara Captaru, Bianca Popescu, Vlad Nicolici şi alţi artişti din trupa musicalului. Lor li se vor alătura, la sfârșitul acestui moment, toți cei 12 finaliști ai concursului internațional de interpretare Cerbul de Aur 2019.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Astăzi, în prima seară a concursului Cerbul de Aur, şase artişti vor interpreta melodia în limba română, iar şase, o piesă din repertoriul propriu.

Conform tragerii la sorţi, în prima seară vor interpreta melodia românească următorii concurenţi:

  1. Syuzanna Melqonyan (Armenia), cu piesa „Pe aripi de vânt” – Delia.
  2. Sara De Blue (Austria), cu piesa „Ce are ea” – Delia.
  3. Tamara (Georgia), cu piesa „De la capăt” – Voltaj.
  4. Monika Marija (Lituania), cu piesa „Mă ucide ea” – Mihail.
  5. Anna Odobescu (Republica Moldova), cu piesa „Un actor grăbit” – Laura Stoica.
  6. Florin Răduță (România), cu piesa „Dragostea rămâne” – Andra.

Reguli de acces în Piaţa Sfatului din Braşov utile pentru spectatorii Cerbului de Aur

În fiecare zi de festival, accesul publicului se face începând cu ora 19.30, până la ora 20.45, evenimentul fiind televizat.

Pentru a facilita accesul în Piaţa Sfatului, organizatorii au amenajat 14 porţi şi 4 puncte de acces A, B1, B2 şi C: trei în Strada Mureşenilor şi unul în Strada Apollonia Hirscher.

Astfel, spectatorii care au bilete pe rândurile de la 1 la 25 şi posesorii de abonamente şi bilete VIP sunt rugaţi să folosească intrarea A din Strada Mureşenilor – cea mai apropiată de scenă, publicul cu bilete pentru locurile plasate începând de la rândul 26 având la dispoziţie celelalte trei intrări (B1, B2 şi C).

Accesul spre locurile din tribună se face pe scările aflate în spatele şi în partea laterală a tribunei.

Alte detalii, găsiţi pe site-ul cerbuldeaur.ro.