Sursa foto: www.radiovacanta.ro

Începând de luni, 1 iulie, poveştile verii se aud la Radio Vacanţa!

Cel mai îndrăgit program de radio estival din România va emite pe frecvenţele Radio Constanţa până pe 8 septembrie, între orele 10:00 – 19:00.

Sub sloganul „E vara ta, e Radio Vacanța!“, în fiecare zi, vor fi nouă ore de program energizant și jovial, transmise în direct de pe litoral.

La Radio Vacanţa, se vor auzi hiturile verii, dar și cele mai importante știri de la mare și din Delta Dunării. Programul introduce ascultătorii în atmosfera vacanței perfecte, oferindu-le reportaje, recomandări turistice, dar și informaţii utile.

Nu lipsesc interviurile cu personalități din diverse domenii de activitate şi nici relatările, în direct, de la evenimentele ce dau tonul distracţiei la mare!

Programele estivale pot fi accesate și online, pe site-ul radiovacanta.ro. De asemenea, cititorii vor putea afla tot ce se întâmplă pe litoralul românesc şi în Delta Dunării.

Cei care îşi doresc să asculte muzică relaxantă, cu accente exotice, au la dispoziţie Radio Vacanța Lounge, iar ascultătorii care vor să se bucure din nou de muzica anilor de început ai Radio Vacanța pot accesa Radio Vacanţa Nostalgic.

Programul online este disponibil 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an!