Pe data de 8 mai, București FM a dat startul concursului destinat trupelor de cover: ”Undercover- Bătălia trupelor!”.

”UNDERCOVER – Bătălia trupelor” a debutat aseară cu tragerea la sorți și cu un concert Voltaj. Cele 10 trupe au aflat ordinea de intrare în concurs și piesele cu care vor încerca să cucerească publicul.

Din data de 15 mai până pe 19 iunie, în fiecare seară de miercuri, de la ora 19:00, la București Mall Vitan, 10 trupe se vor lupta pentru supremație, iar voturile vor aparține publicului. Trupa câștigătoare va intra în playlist-ul București FM.

Fanii și ascultătorii pot intra pe Instagram-ul București FM pentru a vota trupa favorită pe care o și pot susține live în București Mall .

Două trupe vor merge în finala de pe 19 iunie, unde Călin Goia și Cornel Ilie le vor puncta prestația.

”Îmi place să provoc artiștii să ceară mai mult de la ei înșiși, îmi place să ajut, îmi place să descopăr oameni și artiști noi. Mă aștept să descopăr vizune, chiar și în cover-urile lor. Dar sper să ascult și piese proprii. Trupele care vor aduce personalitate și vor arăta și creații proprii, vor fi avantajați, din punctul meu de vedere.”, a declarat Cornel Ilie, unul dintre jurații consursului.

”Mi s-a părut o idee interesantă și m-am implicat din același motiv pentru care am înființat și școala de muzică Voltaj Academy, de a-i ajuta pe acești muzicieni în devenire cu experiența mea.”, a spus Călin Goia cel de-al doilea jurat al concursului.

Cele 10 trupe înscrise în concurs sunt: Compania 7, Heavy Rotation, No Stress Band, Special Guest Orchestra, Soundwaves, Stereo Boulevard, Tonic Band, Trupa Friends, Trupa Feelings și Time Out.