g14 Adrian Berinde.1100 (adrianberinde.ro)
g14 Adrian Berinde.1100 (adrianberinde.ro)

Ne-a părăsit un artist mare și un prieten cum rar mai întâlnești – ADRIAN BERINDE!

L-am cunoscut în 1998, în calitate de Producător artistic al casei de discuri INTERCONT MUSIC și am colaborat excelent la realizarea albumului său VERTICAL! De atunci, au trecut anii dar prietenia noastră a rămas neschimbată și ne bucuram extraordinar la fiecare întâlnire!

Am scris și eu câteva cuvinte, acompaniate cu piesele sale frumoase, cu ocazia aniversării sale de 60 de ani și vă invit să le recitiți aici, la Radio România Regional –

Portrete Muzicale: Adrian Berinde 60!

 

 

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, prieten drag! 🙁

Foto Bogdan Dragomir (arh. pers. B. Dragomir)
Foto Bogdan Dragomir (arh. pers. B. Dragomir)

Bogdan Dragomir – Muzician și jurnalist Radio România Regional.

Articolul precedentBrexit – un divorţ dificil
Articolul următorCărți în limba română pentru covăsneni
Am fost si voi ramâne toata viata artist si muzician. Începând din anul 1993, am parcurs toate etapele de ucenicie în radio si în televiziunea particulara, de la Reporter la Director, iar din anul 2000 sunt Realizator de emisiuni si Coordonator de programe pentru Studiourile Regionale (Radio România Regional). Totodata, din acelasi an, sunt coordonator de proiecte artistice muzicale, în special pentru copii, organizator si coordonator din partea Radio România Regional, împreuna cu colegii mei de la Studiourile Regionale, al celor mai importante festivaluri nationale de creatie si interpretare. Sunt mândru de echipa de colegi cu care lucrez în cadrul Grupului Operativ si onorat de colegialitatea si de prietenia colegilor de la Studiourile Regionale. Sunt casatorit, am doua fete frumoase si destepte pe care le iubesc f. mult si sunt nascut în zodia Fecioarei. Va doresc sa fiti sanatosi, sa ramâneti conectati mereu la Radio România Regional, „ori(((unde))) va veti afla” si bineînteles „Auditie placuta!”!!!