Imagine Fonoteca (www.pixabay.com).1100
Imagine Fonoteca (www.pixabay.com).1100

Bun găsit tuturor la emisiunea Muzica Unei Generaţii Perene! Sunt Bogdan Dragomir şi vă invit, în cadrul rubricii Fonoteca Melomanului, să fredonăm împreună câteva piese celebre din repertoriul îndrăgiților interpreți Dida Drăgan și Ducu Bertzi!

Pentru început, am ales din fonoteca muzicală Radio România Regional, o piesă de succes, interpretată de primul artist aniversat, piesela intitulată: Floare de colț (Ducu Bertzi/Viorel Popescu). Îi dorim sănătate, bucurii şi LA MULŢI ANI, artistului cantautor DUCU BERTZI!

(AUDIO) „FLOARE DE COLȚ” (muz. Ducu Bertzi, text Viorel Popescu) de pe albumul “80 de ani de muzică în 80 de ani de radio” (C&P 1998  Roton & Radio România), interpretată de Ducu Bertzi.

2015.01.14-Ducu-Berti-14-of-26 (radioiasi.ro)
2015.01.14-Ducu-Berti-14-of-26 (radioiasi.ro)

După cunoscuta piesă FLOARE DE COLŢ interpretată cu romantism de cantautorului Ducu Bertzi, aniversat în această ediție a rubricii Fonoteca Melomanului la Radio România Regional, vă invit să ascultăm în continuare o altă piesă apreciată şi fredonată de marele public meloman, din repertoriul extrem de vast și valoros al interpretei cu voce de aur, reprezentativă pentru muzica rock din România – marea artistă, Doamna DIDA DRĂGAN! Îi dorim LA MULȚI ANI, cu sănătate şi cu toate gândurile bune și vom asculta piesa intitulată: “Lacrimă de stea” (muz. Liviu Tudan, text Eugen Dumitru), o piesă interpretată cu mare sensibilitate de DIDA DRĂGAN!

(AUDIO) „LACRIMĂ DE STEA” (muz. Liviu Tudan, text Eugen Dumitru) de pe albumul “80 de ani de muzică în 80 de ani de radio” (C&P 1998  Roton & Radio România), interpretată de Dida Drăgan.

Dida Dragan.Chisinau 2015 (foto www.radiochisinau.md.A.Obreja18908)
Dida Dragan.Chisinau 2015 (foto www.radiochisinau.md.A.Obreja18908)

Bogdan Dragomir – Realizatorul emisiunii – vă mulţumește pentru atenţie şi până la următoarea ediţie vă dorește toate cele bune!

Sursa: Materiale jurnalistice din arh. personală Bogdan Dragomir, fonoteca Radio Romania Regional şi bogdandragomir.ro . Mulţumiri speciale tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei rubrici a emisiunii Muzica Unei Generaţii Perene, la Radio România Regional!

Foto Bogdan Dragomir (arh. pers. B. Dragomir)
Foto Bogdan Dragomir (arh. pers. B. Dragomir)

Bogdan Dragomir –
Realizator „Muzica Unei Generaţii Perene”

O emisiune 
logo Radio Romania Regional (C&P Radio Romania)

 

 

Septembrie – nr. 12 /2018

Articolul precedentTineri din Ungaria participanţi la Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi de la Sibiu
Articolul următorTeclele
Am fost si voi ramâne toata viata artist si muzician. Începând din anul 1993, am parcurs toate etapele de ucenicie în radio si în televiziunea particulara, de la Reporter la Director, iar din anul 2000 sunt Realizator de emisiuni si Coordonator de programe pentru Studiourile Regionale (Radio România Regional). Totodata, din acelasi an, sunt coordonator de proiecte artistice muzicale, în special pentru copii, organizator si coordonator din partea Radio România Regional, împreuna cu colegii mei de la Studiourile Regionale, al celor mai importante festivaluri nationale de creatie si interpretare. Sunt mândru de echipa de colegi cu care lucrez în cadrul Grupului Operativ si onorat de colegialitatea si de prietenia colegilor de la Studiourile Regionale. Sunt casatorit, am doua fete frumoase si destepte pe care le iubesc f. mult si sunt nascut în zodia Fecioarei. Va doresc sa fiti sanatosi, sa ramâneti conectati mereu la Radio România Regional, „ori(((unde))) va veti afla” si bineînteles „Auditie placuta!”!!!