CINEMA

Producţia proiectată, de la ora 21.00, în Grădina cu Filme a Creart, în cadrul programului Seara Filmului Românesc este una surpriză, nefiind anunţată de către organizatori.

MUZICĂ

* Orchestra de Tineret România-Moldova susţine un concert în cadrul Festivalului Internaţional Vară Magică, de la ora 19:30, la Ateneul Român, sub bagheta dirijorului Horia Andreescu şi având ca solişti pe: Dumitriţa Gore – vioară, Sofia Blându  – violoncel şi Andrei Stanciu – vioară. În program: Suita „Peer Gynt” de Edvard Grieg, Balada pentru vioară şi orchestră de Ciprian Porumbescu, Dans ţărănesc pentru violoncel şi orchestră de Constantin Dimitrescu, Şase dansuri româneşti pentru vioară şi orchestră Bela Bártok, Simfonia a V-a de P.I. Ceaikovski şi Vals de Eugen Doga.

Muzeul Naţional al Literaturii Române (Str. Nicolae Creţulescu, nr. 8) vă invită , de la ora 19.00, la un concert-spectacol cu un parfum aparte în peisajul muzical românesc prin valorificarea patrimoniului artistic românesc ca parte a patrimoniului artistic european, intitulat „De la Paris la Micul Paris” şi susţinut de Diana Tudor acompaniată la pian de Alexandru Burcă.

* Celebrul Trio al Jazz-ului format din Puiu Pascu, Virgil Popescu şi Titi Herescu cântă, de la ora 21:30, la terasa Berăriei H.