UNCER – Uniunea Creatorilor de Emisiuni Radiofonice, în parteneriat cu Primăria Sinaia și Centrul Cultural „Carmen Sylva” îi invită pe cei mici, dar și pe cei mari, la Ziua Copilului.

Anul acesta, la Sinaia, vom sărbători 1 Iunie direct în stradă.

Desenăm, cântăm și ne distrăm de Ziua Copilului în centrul orașului Sinaia!

„Toți copiii sunt invitați, alături de părinți și bunici, să petreacă o zi în aer liber pe B-dul Carol I, unde circulația mașinilor va fi restricționată între orele 10.00 – 16.00”, ne spune dl. Vlad Oprea, Primarul oraşului Sinaia.

Desenăm pe asfalt, jucăm badminton sau ne dăm cu rolele și bicicletele printre jaloane. Cei îndemânatici pot participa la atelierele de creație.

Primăria orașului Sinaia va oferi celor mici tichete pentru distracție: tiroliană, plimbare cu trenulețul, carusel și bungee jumping, dar și vată pe băț și acadele.

De asemenea, cei mici vor avea parte de face painting și vor putea participa la jocuri interactive: mers pe minipicioroange, twister, ștafetă muzicală și multe altele alături de actorii Teatrului Ancuța și UNCER care vor completa distracția cu două spectacole de teatru.

Pentru prima data, în Sinaia, vom sărbători Ziua Copilului, de la rondul din fața străzii Aosta, până în parcul Dimitrie Ghica, care se va transforma în Parcul Bucuriei, inspirat de lumea magică a poveștilor.

Începând cu ora 12:30, vom da startul distracției cu un recital muzical al Dariei Ștefan, urmat de jocuri, dansuri, surprize și multă voie bună, alături de personajele preferate din universul poveștilor. La ora 15:30, in aceeași locație, piesa de teatru interactivă „O poveste cu supereroi” îi va încânta pe spectatori cu lumea minunată a basmului românesc.

Între 12:30 si 16:00, în foișorul din Parcul Dimitrie Ghica, Zâna cea bună va lectura aventurile nemaipomenite și pline de învățături din lumea scriitoarei Sidonia Drăgușanu, iar cei mai ascultători copii vor avea șansa să fie premiați.

Așadar, avem tot ce iți dorești pentru ca distracția, veselia și bucuria să fie la cote maxime de Ziua Internațională a Copilului la Sinaia.

Un eveniment organizat de Primăria oraşului Sinaia:

Evenimentul este susţinut CEC Bank şi a Asociaţia Auditorilor Energetici pentru Clădiri din România.

Partener media: Radio România