Cea de-a doua ediție a Festivalului Concurs Național de Muzică pentru Copii și Adolescenți se va desfășura la Craiova, sâmbătă, 05 mai 2018. Organizat de ASOCIAȚIA CULTURALĂ GLASURI CRISTALINE DE COPII ȘI TINERI, festivalul va reuni pe cei pasionați de muzică având vârste între 4-18+ ani din grădinițe, școli gimnaziale, Palate/ Cluburi ale Copiilor (de stat sau private). Categoriile la care pot concura acoperă o paletă largă de genuri la Secțiunea interpretare: pop românesc, pop internațional, folk, etno-pop, muzică populară, creație, grupuri mici(2-5 copii).

Festivalul se va desfășura pe scena Liceului de Arte „Marin Sorescu” din Craiova și  este un Concurs Național, un cadru competițional deschis copiilor și adolescenților pasionați de diverse genuri muzicale, o continuare a demersurilor de promovare a muzicii pentru copii prin ”glasuri cristaline”(generic sinonim cu al Corului de Copii inițiat și coordonat de prof. Iulia Manda).

În urma evoluției la acest Festival, cei mai buni copii vor fi recomandați pentru emisiunea „NEXT STAR – ANTENA1” și se vor califica în finala Festivalului Național „BEST ROMANIAN SINGERS”- avizat de MEN, care se va desfășura la Craiova în data de 1 Iunie 2018.

Președintele ASOCIAȚIEI CULTURALE „GLASURI CRISTALINE DE COPII ȘI TINERI”,

 prof. IULIA MANDA 

Președintele secțiunii MUZICĂ POP,

artist liric conf. univ. OLIMPIA URS 

Președintele secțiunii MUZICĂ POPULARĂ,

 conf. univ. dr. habil GABRIELA RUSU-PĂSĂRIN 

DIRECTORUL  FESTIVALULUI,

compozitor CRISTIAN  ALIVEJ

Detalii despre structura Festivalului și despre condițiile de participare sunt prezentate pe pagina de facebook Glasuri Cristaline și pe site-ul www.cristianalivej.ro