Parlamentul European a lansat un nou portal multimedia, o platformă unică de materiale audio-video. Portalul multimedia va înlocui pagina de internet cu resurse AV.

Noua platformă, disponibilă la adresa https://multimedia.europarl.europa.eu, va cuprinde știri în format video, înregistrări audio, reluări video și audio, precum și fotografii. Vor fi de asemenea găzduite și materiale video finite, gata pentru difuzare.

Motorul de căutare performant, pachetele tematice și planificarea zilnică a produselor AV ale Parlamentului vă vor ajuta să găsiți ușor materialul pe care îl căutați.

Noua interfață interactivă va spori confortul dumneavoastră în timpul navigării, adaptându-se automat la tipul de terminal pe care îl folosiți pentru a accesa portalul.

Portalul multimedia vă va permite să vizionați, să descărcați și să partajați materialele cu un singur click. Puteți descărca toate tipurile de materiale, fără să fie necesară înregistrarea prealabilă pe site. Cu toate acestea, înregistrarea vă va oferi acces gratuit la o serie de facilități importante:

• personalizarea profilului dumneavoastră pentru o ierarhizare a materialelor în funcție de preferințe;

• crearea unui coș cu mai multe fișiere și descărcarea simultană a acestora;

• abonarea la buletinele noastre informative;

• pentru profesioniștii media: gestionare și servicii de suport sporite în cazul transferurilor de fișiere.

Vă rugăm rețineți că, în cazul în care sunteți un utilizator înregistrat al paginii curente cu resurse AV, contul dumneavoastră de utilizator nu va fi transferat automat la noul portal multimedia, din motive ce țin de politica în materie de protecție a datelor.

Contact

Olivier AMORY

olivier.amory@europarl.europa.eu