Un spectaculos foc de artificii lansat din trei locuri diferite ale municipiului Oradea îi va încânta pe cei care aleg să-și petreacă Revelionul în aer liber.

În Piața Unirii va începe la ora 22:00 un concert susținut de MC Dany și va continua la ora 22:30 cu un recital al saxofonistului Max Merseny. El va rămâne pe scenă până la miezul nopții, atunci când va începe un spectacol pirotehnic de aproximativ 10 minute. Artificiile vor fi lansate din Turnul Primăriei, de pe malul Crişului unde a fost grădina de vară și de pe șantierul parcării subterane.

În ultima zi a anului, Târgul de Crăciun de la Oradea, patinoarul, caruselul și zona de mâncare vor fi deschise publicului până la miezul nopții.

Inna și Smiley alături de alți artiști vor cânta de Revelion în centrul Sibiului.

Concertul începe la ora 21.30, când pe scenă va urca Rita, urmată de Domino, apoi Smiley care va cânta pînă la miezul nopții. După spectacolul de artificii, va urca pe scenă Inna.

Primăria Alba Iulia organizează de Revelion în Cetatea Alba Carolina doar un spectacol pirotehnic pe o coloană sonoră adecvată momentului festiv.

Cei prezenți vor primi calendare, însă, dacă vor să ciocnească un pahar cu șampanie, vor trebui să vină cu ea de acasă.

În Bistrița, spectacolul de Revelion va avea loc pe pietonalul Liviu Rebreanu, unde vor cânta de la ora 22.30 trupa locală 7 Pași feat. Mani Neumann, legendarul violonist al formației Phoenix și Alexa Dragu.

Capul de afiș al serii este Antonia care va urca pe scenă la ora 23.30 și va încinge atmosfera. Trecerea dintre ani va fi marcată de un foc de artificii în zona Bisericii Evanghelice.

Și Primăria Zalău va celebra trecerea dintre ani printr-un foc de artificii care va dura aproximativ 10 minute, iar cei prezenți pe platoul din faţa Prefecturii vor primi un pahar de şampanie.

Și la Baia Mare va fi organizat un Revelion în aer liber. La ora 23:00, pe scena din Piața Libertății va cânta formația 3 Sud Est.