Venirea lui Moș Crăciun este o adevărată poveste. Moșul știe că vremurile s-au schimbat, că intrarea pe horn e o aventură și de aceea și-a schimbat mijlocul de transport. La Craiova a venit cu balonul cu aer cald. CLUB SPORTIV U CRAIOVA l-a invitat pe Stadionul Ion Oblemenco, cel mai frumos stadion din Craiova, din țară, din lume, zic oltenii.

 

 

 

 

 

Membrii Corului Facultății de Teologie a Universității din Craiova, dirijor preot lector dr. A. Mazilița au cântat colinde religioase.

Cei mai nerăbdători au fost însă cei mici. Corul Glasuri cristaline, coordonator prof. Iulia Manda și co-repetitor compozitorul Cristian Alivej, a fost invitat de onoare. În culorile alb-albastru ale Clubului Sportiv U Craiova, micile artiste au cântat spre bucuria publicului într-un spațiu de poveste SF.

Așteptăm intrarea pe stadion, pe unde intră VIP-urile fotbalistice.

Am găsit și Mascota Clubului Sportiv U Craiova. Moș Crăciun a fost informat de către organizatori că va avea o surpriză: vor trimite să fie adus de…un balon cu aer. Iar copiii se tot întrebă: unde este Moș Crăciun?

 

 

 

 

 

Moș Crăciun întârzie. Tensiunea așteptării dă fiori până și regizorilor. Compozitorul Cristian Alivej și  trimisul special al Moșului intră în panică.

 

 

 

 

Cântăm printre spectatori, așteptăm să vină Moș Crăciun.

 

Și a venit Moș Crăciun în alb-albastru. Lăsăm grija darurilor și imortalizăm momentul. Mă așez și eu lângă Moșu, doar, doar va avea o surpriză și pentru mine, îmi spune că la anul sigur nu mă mai uită.

 

 

 

 

 

 

 

Moș Crăciun în alb-albastru, întâlnirea cu echipa de fotbal a Clubului Sportiv U Craiova și Balonul cu aer cald sunt de neuitat.

 

Un moment unic, un Moș Crăciun modern în culorile emblematice pentru Clubul Sportiv U Craiova și Glasuri cristaline care uimesc cerul înstelat, de unde apare Moșul spre bucuria celor mici și celor mari! Felicitări organizatorilor, artiștilor mici și mari!

Sărbători cu bucurii!

 

Foto: Mihai Amzolini

A consemnat Gabriela Rusu-Păsărin, realizator în Grupul Operativ al Departamentului Studiourilor Regionale, Societatea Română de Radiodifuziune