Sala Sporturilor din Constanța va găzdui marți, 19 decembrie, de la ora 19, câteva ore de baschet și distracție la All Star Game 2017.

La conferința de presă, care a prefațat evenimentul, au participat directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, Mariana Solomon și președintele Asociației Județene de Baschet, Andrei Talpeș.

Cele două formații „Pescărușii” și „Delfinii” vor fi alcătuite din jucători, care evoluează în Liga de Baschet Amator, dar și de la BC Athletic Constanța, în frunte cu americanul Jeremy Booth (deși puțin accidentat, speră să poată evolua).

Va fi o sesiune de dunk-uri, concursuri, premii și bineînțeles, se vor strânge jucării și dulciuri pentru cei mici.

Și-au anunțat prezența și gimnastele din programul „Țară, țară, vrem campioane!” precum și majoretele de la LPS „Nicolae Rotaru” și CN „Mihai Eminescu” Constanța.

Vor juca baschet și handbaliste, handbaliști și boxeri, iar spectatorii vor avea parte de concursuri cu premii.

Intrarea spectatorilor va fi gratuită și vor putea fi aduse hăinuţe, jucării, dulciuri, cărţi, care vor fi donate unor copii din centrele de plasament.

Proiectul este realizat de Asociația Județeană de Baschet cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, Inspectoratului Școlar Județean Constanța și Primăriei Municipiului Constanța.