Campania ”Dăruiește lumină” se derulează până în 27 decembrie și își propune să ajute 14 instituții, case de copii, cămine pentru vârstnici și spitale.
Una dintre instituţiile beneficiare este Centrul de îngrijire şi asistenţă din Reghin.
Participanții trebuie să dea like sau share poveştii respectivei instituţii în reţeaua de socializare şi automat aceasta va primi 10 kWh.
Un utilizator poate direcţiona kWh către mai multe instituţii, în limita a 10 distribuiri.
Pentru stabilirea cantităţii totale de kWh de care va beneficia fiecare instituţie în parte vor fi luaţi în considerare kWh strânşi atât în urma like- si share-urilor directe ale postărilor de pe Facebook, cât şi în urma distribuirii poveştilor de pe website.
Specialistul în comunicare al E.On, Adela Boțan:

Campania ”Dăruiește lumină” se află la cea de-a patra ediție. Prin intermediul acestui proiect, E.On Energie România și-a propus să sprijine instituții sociale, vorbim aici de spitale, de case de copii și de căminele pentru vârstnici, care să beneficieze de o cantitate de energie electrică sau echivalent în gaze naturale, care să fie donată de compania noastră în baza likeurilor care se dau pe Facebook pentru fiecare instituție selectată.”

Toţi cei 200.000 kWh sunt donați de E.ON Energie România, cantităţile oferite urmând să fie scăzute din factura de energie electrică sau gaze naturale a beneficiarilor.

Împarte cu prietenii tăi: