„Pe aripi de vânt”, compoziţie de Alex Pelin şi Ovidiu Baciu, lansată în toamna anului 2014, a ocupat luni de zile prima poziţie în topuri. Multiplu premiată, piesa interpretată de Delia în colaborare cu artista Kaira balansează retoric stări de fericire, amintiri, tristeţe, aşteptări… Totul, sub semnul muzicii şi în numele iubirii!

Poezia muzicii s-a întâlnit instantaneu cu muzica poeziei, vers după vers, spune compozitorul Alex Pelin: „Unele piese vin dintr-o trăire interioară, pe care nu ai putea să o defineşti… Cred că a fost şi cazul piesei Pe aripi de vânt. E singura piesă pe care nu am scris-o pe foaie. Am deschis microfonul şi am început să cânt vers cu vers. Faptul că e un text metaforic, ţine şi de modul meu de a scrie. Am avut foarte mult timp problema asta, mi se spunea că scriu prea multă poezie în versuri şi am ştiut că va veni un moment când versurile în România vor conta şi nu vor fi doar nişte clişee, rimă la rimă…”.

„Pe aripi de vânt” este un moment de referinţă în cariera Deliei, iar colaborarea cu artista Kaira a adus piesei „contrapunctul” aşteptat.

Citește continuarea pe siteul proiectului eualegromania.ro >>