Fundația Serviciilor Sociale Bethany are deosebita plăcere de a vă invita miercuri, 13.12.2017, începând cu ora 11:00, la conferința de presă în care face bilanțul activității pentru anul în curs și marchează încheierea oficială a proiectului „Centru de consiliere și sprijin pentru copii și tineri cu dizabilități”. Evenimentul se desfășoară în Iași, la sediul Fundației Serviciilor Sociale Bethany din strada Varianta Uzinei, nr.1.

„Pentru că sunteți partenerii noștri în cadrul proiectelor pe care le inițiem, vă propunem să facem o retrospectivă a ceea ce am reușit să construim împreună pe parcursul acestui an pentru copiii și tinerii în dificultate din comunitatea noastră.

Cu această ocazie, marcăm și încheierea proiectului Centru de consiliere și sprijin pentru copii și tineri cu dizabilități prin care am oferit servicii de recuperare și de consiliere copiilor cu dizabilități și părinților sau aparținătorilor acestora pentru creșterea gradului de integrare socio-profesională. Acesta s-a derulat pe parcursul a 18 luni în parteneriat cu Liceul Tehnologic Special Vasile Pavelcu și Colegiul Tehnic Ion Holban și a fost finanțat de Consiliul Local Iași”.

Împarte cu prietenii tăi: