Anul acesta, 140 de proiecte sociale s-au înscris la cea de-a V-a ediție a evenimentului.
Din județul Mureș participă 4 proiecte sociale.
”Abilitățile contează” este unul din proiecte și aparține Fundației mureșene Motivațion, ”Camera de refugiu” este un alt proiect al Asociației Solidaris, Asociația Centras participă cu ”Fondul pentru democrație” iar Caravana cu medicii participă cu ”Primul ajutor în educație”.
Acum se derulează prima etapă a Campionatului de Bine, Sferturile, spune administratorul platformei, Florentina Loloiu:

Fiecare proiect participant pentru a trece în următoarea etapă trebuie să atragă 300 de lei de la 5 donatori diferiți. Urmează Semifinala în care fiecare proiect trebuie să atragă, din nou, 1.000 de lei de la 20 de donatori diferiți iar în finală, toate proiectele care ajung în această etapă, trebuie să atragă cât mai multe donații de la un număr cât mai mare de donatori. Trei proiecte vor fi premiate la final în funcție de scorul total care se calculează: suma donată ori numărul de donatori. Bursa Binelui recompensează primii trei clasați cu dublarea donațiilor în limita a 5.000 de euro.”

Bursa Binelui este singura platformă online care permite donațiile fără comisioane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici pentru susținerea financiară a unei cauze.
Suma minimă care poate fi donată este de 5 lei. Toată tranzacția este 100% securizată și nu se percepe niciun fel de comision.

Împarte cu prietenii tăi: