În perioada 11-14 decembrie 2017, ANOFM va organiza selecții pentru cele 800 de locuri de muncă sezoniere în agricultură pentru recoltarea căpşunilor în Spania, campania 2018.

Selecțiile se vor organiza astfel:
– 11 decembrie, la Ploiești: – organizator AJOFM Prahova;
– 12 decembrie, la Focşani: – organizator AJOFM Vrancea;
– 13,14 decembrie, la Craiova: – organizator AJOFM Dolj.

În județul Constanța, doar 5 persoane s-au arătat interesate de această ofertă.

Vă reamintim: firma Surexport Compania Agraria SL din provincia Huelvo, Spania, oferă locuri de muncă sezoniere în agricultură pentru recoltarea căpşunilor, în campania 2018.

Pentru această ofertă, nu se solicită experiență.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar.

Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plăteşte primul transport de venire, iar firma plăteşte întoarcerea, cu condiţia ca muncitorul să foloseasca mijlocul de transport oferit de firmă.

Preţul primului drum se va recupera din primele salarii.