Ziua Națională deschide și Târgul de Sfântul Nicolae! Bucureștenii sunt așteptați weekend-ul acesta la Muzeul Național al Țăranului Român pentru a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

La târg vor participa 130 de meșteri, cei mai pricepuți olari, lingurari, cojocari, cofetari, țesătoare, cusătorese, împletitoare, pielari, rudari, iconari, cioplitori din toate zonele țării, care vor veni cu lucruri frumoase, numai bune de târguit, pe care le-au meșterit de mai bine de un an.

Veți găsi de asemenea și cele mai intereante cadouri pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Printre acestea se numărăr jucăriile, nuielușele, măștile, iile, podoabele, opincile, cergile, scoarțele, coșurile de nuiele, străchinile, oalele de sarmale, icoanele, pristolnicele, blidele, maramele, ibricele, chimirele, curelele, gențile, alambicurile, blidarele, copăițele, sărărițele, pipernițele, găvanele, lingurarele, lingurile, fluierele, ocarinele, împletiturile din pănușe etc.

Târgul se deschide mâine, 1 decembrie, și va ține până pe 3 decembrie. Acesta va începe la ora 10:00 și se va încheia la ora 18:00.

Prețul unui bilet este de 4 lei. Pentru elevi, studenți și pensionari prețul este însă de 2 lei.

Intrarea se face prin strada Monetăriei.