Membri ai Sindicatului National al Politistilor si al Personalului Contractual protesteaza joi 16 Martie 2017, in fata ministerului Muncii din Bucuresti, ca urmare a nemultumirilor sindicalistilor, privind nerespectarea legii si de neaplicarea corecta a salarizarii in Ministerul de Interne. ANDREEA ALEXANDRU/MEDIAFAX FOTO

Pe 28 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Inspectoratul de Poliție Județean Olt au pus în executare un mandat european de arestare, emis pe numele unei femei, de 32 de ani, din Caracal, urmărită internațional de autoritățile italiene pentru trafic de persoane și proxenetism, fapte care ar fi fost comise în orașul Mantova – Italia.

Autoritățile judiciare italiene au dat persoana în cauză în urmărire internațională pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, fapte care ar fi fost comise în orașul Mantova – Italia.

Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, fiind dispusă reținerea acesteia, pentru 24 de ore.

Persoana în cauză a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Femeia va fi prezentată magistraților Curții de Apel Craiova, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile judiciare din Italia.