Este ultima zi a Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus – Carte de Învăţătură, eveniment ajuns la ediţia cu numărul 24, iniţiat şi organizat anual de Radio România.

Peste o sută de lansări de volume sunt programate şi astăzi, când vor fi decernate şi trofeele ediţiei. Ieri, mai mult de 40.000 de vizitatori au fost la târg; ei au asistat la zeci de evenimente, sesiuni de autografe, dezbateri şi, bineînţeles, lansări de carte.

Aproximativ 300 de expozanţi, peste 800 de evenimente editoriale şi profesionale, personalităţi ale peisajului cultural naţional, numeroase ateliere de creaţie şi evenimente dedicate celor mai tineri vizitatori constituie reperele majore ale celei de a 24-a ediţii a manifestării.

Începând cu ora 15.00, RADIO ROMÂNIA vă invită la DECERNAREA PREMIILOR CELEI DE A XXIV-A EDIȚII A TÂRGULUI INTERNAȚIONAL GAUDEAMUS – CARTE DE ÎNVĂȚĂTURĂ. Evenimentul se va transmite în direct pe postul RRA şi pe site-ul http://www.gaudeamus.ro, inclusiv pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/radioromania.gaudeamus/

Nu rataţi principalele evenimente care se vor desfăşura şi azi la Standul Radio România:

12.00 – 13.00 BUCUREȘTI FM
Premierea participanților la concursul „Nouă scriitori din noua generație”

12.00 RADIO ROMÂNIA CULTURAL
Emisiunea „Revista literară radio”

11.00 – 13.00 RADIO ROMÂNIA CULTURAL
„Comics Didactic – benzi desenate pentru elevi”
Atelier susținut de autorul de benzi desenate Mihai Ionuț Grăjdeanu

Vă reamintim că, în toamna fiecărui an, Târgul Internaţional GAUDEAMUS devine centrul pieţei editoriale şi al vieţii culturale din România. Deopotrivă târg de carte de carte şi cafenea literară, GAUDEAMUS propune  de fiecare dată un maraton în care se înscriu sute de evenimente culturale, într-o atmosferă prietenoasă şi destinsă.