O amplă acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie, în Satu Mare, în organizarea Asociaţiei RoRec şi a Primăriei.

Între orele 9:00-16:000, cetăţenii sunt aşteptaţi cu echipamentele electrice şi electronice uzate în cele două puncte de colectare amenajate provizoriu în cartierul Micro 14 – lângă Şcoala Gimnazială Mircea Eliade, şi în Piaţa Titulescu – lângă Şcoala Gimnazială nr.10.

De asemenea, cetățenii pot să aducă aparate electrice și electronice, becuri sau baterii, la Centrul de Colectare Permanent situat pe strada Depozitelor nr.23. Totodată, deșeurile de echipamente electrice și electronice pot fi preluate gratuit, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție, în urma comenzilor de preluare plasate de cetățeni la TelVerde 0800 444 800, număr cu apelare gratuită din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă, disponibil zilnic între orele 9:00-17:00.

Fiecare cetățean care se va debarasa de aparatele electrice vechi sau stricate în cadrul acestei acțiuni de colectare, va participa la o Tombolă cu Premii, constând în aparate electrice și electrocasnice noi: trei cuptoare cu microunde, trei aspiratoare, trei mașini de călcat și un frigider. Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc miercuri, 29 noiembrie, ora 11:00, la Complexul de Educaţie Ecologică Casa Verde din Grădina Romei.

Împarte cu prietenii tăi: