Evenimentul are loc în perioada 15-19 noiembrie.
Timp de cinci zile, zece tineri muzicieni renumiți pe plan internațional vor susţine cinci concerte în cadrul cărora vor încerca să ofere publicului o altă perspectivă asupra muzicii clasice, împletind-o cu accente contemporane.
Concertul de deschidere a festivalului va avea loc miercuri, de la ora 19, în Biserica Catolică Krisztus Király din Sfântu Gheorghe. Cel de-al doilea va avea loc joi sub titlul „All 4 One” la Biserica Reformată Fortificată, iar publicul va putea asculta piese semnate de Stravinsky, Bach şi Brahms.
Biserica Unitariană din Sfântu Gheorghe va găzdui vineri, de la ora 19, concertul cvartetului Mercury, iar sâmbătă, de la aceeaşi oră, un concert dedicat compozitorului Dan Dediu, cu prilejul aniversării a 50 de ani, în prezenţa sărbătoritului.
Festivalul se va încheia duminică, cu un concert de muzică clasică şi jazz, ce va avea loc în sala mare a Teatrului Tamási Áron din Sfântu Gheorghe, de la ora 19.
Vibrate!session, aflat la prima ediţie, este fratele mai mic al vibrate!festival, care se organizează de trei ani consecutiv la Braşov.

Împarte cu prietenii tăi: