Monarhiștii arădeni, printre cei mai vechi și cunoscuți din țară, au lansat mai multe întrebări legate de ceea ce se întâmplă cu Regele Mihai.

Una dintre cele mai renumite asociații pentru sprijinirea monarhiri din România, Asociația “Amicii Regelui Mihai”, cu sediul central la Arad, ridică o serie de semne de întrebare cu privire la întâmplările din ultimele zile din jurul Regelui.

Monarhiştii se arată îngrijoraţi de situaţia încordată generată de refuzul membrilor casei regale de a-l primi pe fostul principe Nicolae în vizită la bunicul său, Regele Mihai, a cărui stare de sănătate ar fi gravă. Membrii asociației se arată mirați de faptul că “doar doi membri ai familiei sunt alături de Majestatea Sa Regele”. Conducerea asociaţiei mai spune că “în plus, din Comunicatele Familiei Regale lipseşte un buletin medical semnat de medicii curanţi”.

Potrivit ultimelor informaţii apărute pe surse în cursul zilei de sâmbătă, 11 noiembrie, starea de sănătate a Regelui Mihai, îngrijit medical la reşedinţa lui din Versoix, Elveţia, s-ar fi îmbunătăţit.

Mesajul monarhiştilor este semnat de Alexandru Tiberiu Dekany şi Artur Chomiuc, vicepreşedinţii asociaţiei, precum şi de avocatul Alin Gherga.

Împarte cu prietenii tăi: