Perioada de desfăşurare: 06 noiembrie 2017 – 14 ianuarie 2018, luni – vineri timp de 8 săptămâni în această perioadă (concursul nu se desfăşoară în 1 decembrie şi în perioada 23 decembrie 2017 – 07 ianuarie 2018)

Sponsor: Sport Factory SRL
Număr premii: 8 biciclete OMEGA MTB

Emisiunea “De 10xRomânia” se difuzează în fiecare săptămână de luni până vineri, în intervalul 10.00 – 11.00, şi este realizată prin rotaţie de câte un studio regional (București FM, Radio Cluj, Radio Constanţa, Radio Oltenia-Craiova, Radio Iaşi, Radio Reşiţa, Radio Timişoara şi Radio Tg. Mureş) şi difuzată simultan de toate cele opt studiouri regionale.

În fiecare săptămână, de luni până joi (4 zile lucrătoare), în cadrul radiocircuitului “De 10xRomânia” se va lansa o temă a zilei la care participanţii la concurs vor răspunde prin sms, la un număr de telefon, comunicat în timpul emisiunii (excepţie săptămâna 27.11 – 03.12 când concursul va fi organizat doar în 3 zile).

Pot participa la concurs ascultătorii care au împlinit 18 ani şi nu au rude până la gradul IV şi/sau afini printre salariaţii Societăţii Române de Radiodifuziune.

Fiecare dintre cei care doresc să participe la concurs, vor trimite pe lângă răspunsul la tema zilei, numele şi prenumele complet.

Lista participanţilor din cele patru zile va fi centralizată de studioul regional aflat la coordonarea emisiunii “De 10xRomânia”, iar vineri în cadrul emisiunii De 10xRomânia va avea loc tragerea la sorţi a câştigătorului unei biciclete OMEGA MTB, oferită de sponsor. Extragerea câştigătorului se va face folosind sistemul random.org, iar acesta va fi sunat, în direct, în cadrul emisiunii, imediat după desemnare.

În condiţiile în care cel desemnat nu va răspunde, la telefon, premiul va fi acordat următorului câştigător stabilit prin acelaşi sistem descris mai sus.

Procedura de desemnare a câştigătorului va avea loc în timpul emisiunii “De 10xRomânia” de vineri, la ora 10.45 şi va putea fi urmărită în direct pe streaming-ul video al studioului regional care realizează emisiunea “De 10xRomânia” în acea săptămână.

Premiul va fi livrat direct de sponsorul concursului, pe cheltuiala sa. Câştigătorul va trimite o fotografie selfie cu premiul obţinut, după ce a intrat în posesia lui, la adresa radioromaniaregional@gmail.com.

Fotografia va fi postată pe site-ul DSR, pe paginile studiourilor regionale şi pe reţelele de socializare.
Un ascultător se poate înscrie la concurs o singură dată pe zi, iar în cazul în care este declarat câştigător nu mai poate participa la concurs, până la încheierea acestuia.

Ca urmare, o persoană poate câştiga un singur premiu pe toată durata concursului.

În conformitate cu contractul de sponsorizare şi a mediaplanului agreat, numele sponsorului va fi anunţat de 2 ori în emisiunea “De 10xRomânia”, difuzată de luni până vineri între orele 10.00 – 11.00, astfel: “Participă de luni până joi la concurs şi ai posibilitatea să câştigi o bicicletă OMEGA oferită de sportpartener.ro. Acceptă provocarea şi trimite un sms cu răspunsul corect la numărul de telefon XXX-XX-XX-XX”

În fiecare zi de vineri, înainte şi după extragere se va face anunţul sponsorului astfel: “Sportpartner.ro, unicul importator al bicicletelor OMEGA în România, îţi oferă şansa să câştigi marele premiu – o super bicicleta OMEGA MTB, în valoare de 1400 de lei, cu cadru de aluminiu, echipată Shimano şi cu frâne pe disc. Participă şi acceptă provocarea Omega!”

Regulamentul concursului este promovat atât pe site-ul romaniaregional.ro, cât şi pe site-urile studiourilor regionale.