Mai multe localităţi din judeţul Arad sunt lipsite complet sau parţial de alimentare cu energie electrică.

Vântul puternic a doborât mai mulţi copaci care au căzut peste firele de curent, însă vijelia a cauzat şi alte defecţiuni în reţele. Printre localităţile afectate se numără Chişineu-Criş, Curtici, Nădlac, Vinga, Mailat, Gurba, Avram Iancu, Felnac, Agrişul Mare, Peregu Mic, Mocrea, Tisa Nouă, Zădăreni şi Zimandcuz.

Conform reprezentanţilor Enel Banat, toate echipele disponibile sunt pe teren. Defecţiunile ar urma să fie remediate în cursul zile de luni după masă, însă reprezentanţii Enel Banat atrag atenţia că este posibil să apară alte defecţiuni în urma fenomenelor meteo.

În tot judeţul au fost rupţi de vijelii zeci de copaci, fiind avariate şi acoperişuri de imobile.

Printre localităţile afectate se află oraşul Nădlac, unde au fost descoperite parţial mai multe case, ale căror ţigle au fost luate de vânt, dar şi un bloc de locuinţe acoperit cu tablă ori una dintre şcoli.

Conform primarului oraşului Nădlac, Ioan Radu Mărginean, au fost afectate acoperişurile mai multor case, printre care un bloc de locuinţe, şcoala gimanzială, un bloc ANL sau case private. Pe DN7 între Pecica şi Nădlac au fost doborâţi doi copaci, iar la intrare în Nădlac au căzut toate semnele de circulaţie.

Serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă locale intervin de câteva ore în mai multe localităţi pentru a înlătura efectele vijelei puternice.