Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța în parteneriat cu Liga Studenților din cadrul Universității Ovidius Constanța, Organizația Nonguvernamentală Toghether Everyone Achieves More, CREE Constanța, ANITP Constanța, Asociația Elevilor din Constanța organizează următoarele activități în cadrul săptămânii 30 octombrie – 3 noiembrie 2017:

– ”Halloween TreasureHunt 1.0” – Liga Studenților din cadrul Universității Ovidius Constanța în Parcul Tăbăcărie, începând cu ora 18.00 va realiza diferite activități de orientare – treasure hunt al căror beneficiari vor fi 75 de tineri grupați în echipe formate din 5 persoane. În cadrul traseului vor primi sarcini de joc. Obiectivul fiind parcurgerea traseului având cel mai bun timp si cat mai multe sarcini îndeplinite.

– ”Halloween-ul Tinerilor” – aflat la a cincea ediție, alături de TEAM – 100 de tineri vor participa la diferite ateliere creative – concurs de dovlecei sculptati, concurs de costume, diferite activități de animație socio – educativă prin dans;

– În cadrul activităților ȘCOALA DUPĂ ȘCOALA, la Liceul Teoretic Ovidius , CREE Constanța organizeaza cu sprijinul DJST Constanța diferite activități de educație antreprenorială, finalitatea fiind realizarea de diferite strategii de eliminarea riscului, marketing, profilul oamenilor de succes – beneficiari fiiind 150 de tineri. În cadrul activităților au fost prezentate diferite oportunități oferite de Comisia Europeană pe linie de tineret – ERASMUS+, serviciul de informare EURODESK, Corpul European de Solidaritate, Platforma Europeană de Tineret si campania de informare timetomove.info cu prezentarea domeniilor – studii in Europa, stagii și muncă , voluntariat și călătorii.

– Alături de ANITP Constanța în unitățile școlare constănțene se desfășoară campania de informare și de prevenire IA ATITUDINE! ÎMPREUNĂ PENTRU SIGURANȚA TA. În cadrul acestei campanii, tinerii beneficiază de informații utile cu privire la consecințele săvârșirii faptelor antisociale asociate traficului de persoane și consumului de factori de risc în toate formele sale de săvârșire.

– Asociația Elevilor din Constanța alături de DJST Constanța au desfășurat diferite activități de recrutare voluntari însă și campania de informare cu privire la drepturile și obligațiile elevilor STATUTUL ELEVULUI. În cadrul campaniei mai mult de 35 de unități școlare vor fi vizitate.

Împarte cu prietenii tăi: