Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Victor Babeş” din Timişoara îşi va prezenta oferta educaţională la cel mai mare eveniment educaţional din Europa de Sud – Est.

UMF anunţă că se alătură, din nou, celor mai prestigioase universităţi care participă la RIUF (The Romanian International University Fair). Universitatea de Medicină şi Farmacie le va prezenta elevilor dornici să urmeze o carieră în domeniul medical să poată beneficia de cele mai bune informaţii.

”Potrivit statisticilor realizate de organizatorii RIUF, tot mai mulţi tineri români caută atât programe de studiu în România, cât şi în străinătate. Dintre cei aproximativ 44 de mii de tineri vizitatori care au participat la RIUF în ultimii doi ani, 37% sunt decişi să urmeze un program de studiu în străinătate, 11% caută programe de studiu doar în România, iar 52% vor să studieze în străinătate, dar acceptă ideea de a studia în România, dacă găsesc un program de studiu potrivit”, se arată într-un comunicat al UMF ”Victor Babeş”.

Târgul de universităţi are loc pe 10 octombrie, de la ora 10:30, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara. Sunt aşteptaţi elevii care vor să afle informaţii reale despre studiul internaţional, dar şi despre cel din România. Vor fi prezente peste 65 de universităţi din nouă ţări, precum Marea Britanie, Danemarca, Olanda, Elveţia sau Germania.