Acesta se derulează pentru cauza educației copiilor din medii defavorizate.
Asociația “Happy Moms” vă invită astăzi, de la ora 18.00, la Centrul de evenimente Yaz din Hărman, pentru a participa la prima ediție a charity garden party, cu tema „Alice în Țara Minunilor”.
Invitată specială a evenimentului va fi soprana Felicia Filip (FOTO), care dobândește succese de răsunet la fiecare apariție, datorită temperamentului ei pasional, naturaleței și spontaneității scenice, strălucirii glasului său în registrul acut precum și a tehnicii vocale perfecte.
Decorată de Președintele României cu titlul de „Cavaler al Meritului Cultural”, cea mai înaltă distincție acordată unui cântăreț român în activitate, Felicia Filip a realizat o premieră în muzica românească, fiind prima soprană care s-a asociat cu o trupă rock. Primul album de rock-simfonic din România, realizat împreună cu formația Iris a fost Athenaeum iar două dintre melodiile de mare succes au fost: „De vei pleca” și „Baby”.
La evenimentul de astăzi vor mai participa cunoscuta interpretă Alexandra Ungureanu dar și Eduard Ungureanu, dublu finalist Next Star.
Scopul conferinței este promovarea valorilor culturale locale, dar și reconectarea membrilor familiei care petrec patru ore împreună, evenimentul adresându-se deopotrivă celor mici și adulților, prin programul special conceput. Scopul evenimentului este strȃngerea de fonduri pentru tabăra de educaţie non-formală pentru copii cu rezultate foarte bune la învățătură dar care provin din familii defavorizate.
Asociația Happy Moms are ca scop dezvoltarea personală și profesională a mamelor, copiilor și familiei ȋn general. Incubatorul de talente este un proiect aflat deja la a treia ediție, care sprijină cu activități de educație non-formală copiii care învață foarte bine dar provin din familii defavorizate. Până acum, 24 copii au participat timp de 12 zile, în doi ani, la activități care au dezvoltat deopotrivă simțul estetic dar și cel antreprenorial.