Tinereţea cu entuziasmul, bucuria şi lipsa de griji, colorată cu poveşti de iubire, a fost mereu surprinsă în versuri, cântată, pictată şi povestită. Dintotdeauna oamenii au încercat să imortalizeze această perioadă a vieţii, cea mai frumoasă după copilărie.

“Gaşca mea” este de fapt o piesă de dragoste, chiar dacă refrenul ne duce cu gândul la distracţie, la dans, la petreceri. Dar dacă ai intrat în inima mea, vei intra cu siguranţă şi în gaşca mea. Noaptea poţi să nu dormi de îndrăgostit ce eşti, sau pentru că nu e timp de aşa ceva, pentru că e vreme de petrecere.

Trupa Hi-Q a activat timp de 18 ani şi a fost compusă din Dana Nălbaru, înlocuită de Nicoleta Drăgan , Mihai Sturzu şi Florin Grozea. Proiectul HI-Q a început în 1995, când Florin i-a propus colegului său de clasă să fie solistul trupei. În 1996 trupa se bucură de primul hit, „Sfârşit de septembrie”, succesul încurajând începerea lucrului la primul album. În 1997 este cooptată Dana. Urmează numeroase concerte în Braşov şi apariţii la radiourile şi televiziunile locale, proiectul Hi-Q rămânând un produs local, nereuşind să devină cunoscut în ţară.

Citește continuarea pe siteul proiectului eualegromania.ro >>