Compania aeriana Ryanair va anula alte 18.000 de zboruri, de pe 34 de rute, in perioada noiembrie – martie 2018. Decizia va afecta 400 de mii de pasageri, potrivit The Guardian.

Măsura a fost luată pentru îmbunătăţirea punctualităţii curselor efectuate de companie, care a scazut in ultima perioada, din cauza deficitului de personal. Compania aeriană a oferit clientilor afectati, o refinanţare sau o alternativă de zbor.

Clienţii vor primi, de asemenea, vouchere de călătorie care pot fi folosite pentru a rezerva un zbor Ryanair în perioada octombrie-martie 2018.

Printre cele 34 de rute care vor fi suspendate se numără şi Edinburgh – Glasgow, Gatwick – Belfast, Newcastle – Faro şi Glasgow – Las Palmas.

Operatorul low-cost Ryanair a anulat începând cu luna noiembrie toate zborurile pe care le opera între Bucureşti şi Palermo, potrivit datelor disponibile pe site-ul propriu, dar şi în presa de specialitate.

Aceasta este, momentan, singura cursă suspendată începând cu această iarnă de irlandezi din / către România. Ei mai au mai multe curse internaţionale dinspre România şi către Italia, Grecia, Germania, Marea Britanie şi Irlanda, dar şi zboruri interne, potrivit zf.ro.