Parcul Rozelor din Timișoara se transformă, de astăzi, într-o bucătărie imensă unde specialiștii mâncării stradale își vor expune talentele.

Street Food Festival ajunge la Timișoara unde le promite vizitatorilor o experiență culinară inedită. Timișorenii vor putea încerca pljeskavica sârbească, pizza napoletană, sarmale cu păstrăv, burgeri, pulled pork, frigărui de berbecuț, quesadilla, tacos, paella, înghețată, clătite dulci și sărate și multe alte delicatese. Alăturii de bucătarii de street-food se va afla Chef Foa care, împreună cu echipa Stradale și Flavours, promite experiențe culinare aparte. Preparatele vor fi asezonate cu concerte live și activități educative pentru copii.

Peste 400.000 de gurmanzi au participat la edițiile Street Food Festival de la Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Alba-Iulia și Bacău.

Street Food Festival se desfășoară în Parcul Rozelor, în perioada 28 septembrie – 1 octombrie, iar intrarea este liberă.

Conceptul Street Food Festival a fost gândit timp de doi ani de către organizatorii care și-au dorit un eveniment dedicat mâncării gătite și servite pe stradă.