Contractul pe baza căruia de anul viitor vom putea cumpăra online bilete la Delfinariu a ajuns pe masa managerilor de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța și urmează, în scurt timp, să fie semnat.

În această vară au fost și zile în care turiștii au așteptat între 60 și 120 de minute la coadă pentru a cumpara bilete la Delfinariul din Constanța. Aceste situații neplăcute nu se vor mai repeta, ne asigură directorul unității, Adrian Bîlbă, pentru că, în timpul cel mai scurt vor fi introduse biletele online. Ele vor fi mai scumpe cu 1 leu decât cele cumpărate de casele de bilete, ne anunța managerul Delfinariului.

„Noi ne-am pregătit și din toamna asta începem să vindem și online bilete la Delfinariu. Bineînteles că cerința în timpul iernii este mult mai mică, dar este foarte bine că să se accesese ca program pilot pentru a nu avea probleme de acomodare în vară. Practic, pe site-ul delfinariu.ro și pe alte site-uri care vând bilete online și care sunt parteneri ale site-ului bilet.ro cel, care ne organizează vânzarea online, vor figura toate ofertele noastre, iar prețurile vor fi cu 1 leu mai mari decât prețurile de la casierie”, a declarat Adrian Bîlbă.

Biletele online ar putea fi cumpărate pe loc, dacă, odată ajunși la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța vom vedea că este aglomerat la casa de bilete. Conducerea unității face demersuri pentru a adera la Federația Europeană a Grădinilor Zoologice, dar și la Asociația Europeană și Nord Americană a Mamiferelor Marine. Scopul este de a procura și de a aduce mai ușor noi vedete necuvântătoare la Constanța.