Printul Harry a dat startul Jocurilor Paralimpice Invictus avand-o alaturi pe prima doamna a Statelor Unite, Melania Trump si pe iubita sa, Meghan Markle.
Frumoasa bruneta a stat la cateva randuri distanta de print, langa Melania Trump, in spatele prim-ministrului canadian Justin Trudeau si a sotiei acestuia Sophie.
Iubita printului, in varsta de 36 de ani, este actrita, originara din Los Angeles si impartaseste cu usurinta detalii din viata sa privata pe retelele de socializare,
Fiecare aparitie publica a ei este urmarita mare interes de presa in speranta unei declaratii care va oficializa relatia sa cu printul Harry.
Si locuitorii din Toronto au motive sa se intereseze de Meghan Markle pentru ca actrita este deja de-a casei dupa ce, in urma divortului de un producator american in 2013, si-a cumparat o locuinta in metropola canadiana pentru a-i fi mai usor sa ajunga la filmarile pentru serialul in care joaca.
Dupa ce a participat la doua misiuni in Afganistan, nepotul reginei Elisabeta a II-a este unul dintre initiatorii acestor competitii sportive, organizate dupa modelul jocurilor paralimpice, a caror prima editie s-a desfasurat septembrie 2014 la Londra.
La Jocurile Paralimpice Invictus participa 550 de militari si veterani din 17 tari intre care si Romania.