Salonul Industriei Ușoare se deschide  miercuri, 13 septembrie, la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț Timiș.

Timp de cinci zile, 58 de expozanți, producători și comercianți, din întreaga țară (Arad, București, Bacău, Brașov, Breaza, Constanța, Craiova, Făgăraș, Jimbolia, Iași, Lupeni, Onești, Piatra Neamț, Ploiești, Reghin, Sinaia, Sovata, Timișoara, alte localități) vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, piele-blănuri, articole de lenjerie dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un Târg cu produse tradiţionale, cu dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine, altele.

Expoziţia este deschisă de miercuri, 13 septembrie până sâmbătă, 17 septembrie, între orele 10 00 – 20 00, iar duminică, între orele 10 00 – 18 00. Intrarea este liberă.

Valentina Adam