Motto: Cine a pus maşina-n drum… e rugat s-o mute altă dată.

Imagine de tot râsul suprinsă pe o stradă din cartierul Poarta 6, în Constanţa anului 2017. Dis-de-dimineaţă, un grup muncitori şi-a făcut apariţia în zonă cu o misiune clară: avea de executat o lucrare subterană. Numai că, la faţa locului, chiar pe porţiunea unde aveau ei treabă, muncitorii au găsit parcat un autoturism.

Locatarii din cartier spun că i-au auzit pe muncitori sfătuindu-se cum să sape groapa pe sub maşina parcată anapoda. Şi îndelung s-a mai scărpinat în cap ceata de dorei, până când cu toţii s-au dat bătuţi, şi-au luat uneltele şi s-au întors de unde veniseră. Ca să nu spună totuşi că au bătut drumul degeaba şi că au pierdut o zi de muncă, meseriaşii au îngrădit locul lucrării in absentia cu tot cu „obstacolul“ care le-a dat bătăi de cap. Şi ca nu cumva locul lucrării să devină scena vreunui accident nefericit, muncitorii au şi semnalizat totul ca la carte!

Nu ştim ce reacţie a avut proprietarul maşinii când a văzut isprava muncitorilor, însă ştim că vecinii lui ori s-au crucit, ori s-au prăpădit de râs când au văzut de ce au fost în stare nişte muncitori copleşiţi de zel.