Un nou liceu aflat în zona centrală a Timișoara intră, de anul viitor, într-un proces amblu de reabilitare.

Liceul Ion I. C. Brătinanu, aflat în centrul orașului, este una dintre clădirile de referință din această zonă. Viceprimarul Dan Diaconu a anunțat că imobilul este tot mai degradat din cauza faptului că litigiile de lungă durată legate de această clădire au împiedicat intervenția asupra sa. Primăria Timișoara a reușit însă să câștige procesele astfel că a fost publicat pe SEAP anunțul de participare pentru licitație de proiectare a reabilitării fațadelor celor trei corpuri de clădire ale liceului.

“Odată cu finalizarea și câștigarea proceselor, în cursul acestui an, pentru Primărie reabilitarea clădirii a devenit o prioritate. Iată că un prim pas, important, a fost făcut în aceste zile prin publicarea în Sistemul Electronic de Achiziții Publice a anunțului de participare pentru licitația de proiectare a reabilitării fațadelor și învelitoarei pentru toate cele trei corpuri de clădire”, a anunțat Dan Diaconu pe pagina de Facebook.

Viceprimarul a mai precizat că în prima parte a anului viitor ar putea porni deja execuția pentru reabilitarea Liceului Ion I. C. Brătianu din Timișoara.

Foto: Facebook/Dan Diaconu