Pe faleza din fața Cazinoului constănțean, sâmbătă, 26 și duminică, 27 august se va desfășura pentru al treilea an consecutiv Constanța Streetplay Cazino.

Faleza va deveni o arenă de baschet 3×3 cu două terenuri la standarde FIBA 3×3, unde 60 de echipe se vor lupta pentru premii în valoare de peste 15.000 de lei.

Campioana la categoria Open Masculin va primi un cec în valoare de 1000 de euro, iar câștigătoarea competiției la categoria Open Feminin va încasa 250 de euro, premiul pentru fete fiind oferit de către Federația Română de Baschet.

Fiecare dintre cei peste 200 de jucători înscriși va primi un maiou oficial Constanța Streetplay Cazino, kit-ul de participare urmând a fi completat cu alte produse oferite de partenerii competiției.

Emil Teleagă aka AFO de la Subcarpați va fi invitatul special al serii de duminică la Superbet Constanța Streetplay Cazino, iar sâmbătă seară, fanii vor avea parte de o demonstrație de kendama susținută de CRBL și de discipolii săi de la King Dama.

Demonstrații ale majoretelor de la Liceul cu Program Sportiv “Nicolae Rotaru” Constanța precum și momente de street dance oferite de trupele All in One Dance și New Force of Dance vor completa un weekend plin de distracție.

Superbet Constanța Streetplay este un eveniment marca Sport Arena Streetball, organizat în parteneriat cu Asociația Terra Semper Fidelis Perspectiva pentru Viitor, Primăria Municipiului Constanța și Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Constanța.

Partener media este Radio Constanța.