Sfârşitul de săpătămână aduce noi evenimente dedicate iubitorilor de antichităţi, bijuterii dar şi de artă la Iulius Mall din Timişoara. Aici este expusă o pictură de dimensiuni impresionante ce poate fi admirată până săptămâna viitoare.

Astăzi se deschide o nouă ediţie a Târgului de Antichităţi în cadrul căruia sunt expuse obiecte ce poartă patina timpului şi care pot îmbunătăţi colecţiile celor pasionaţi. Sunt expuse piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie, porţelanuri, vechi aparate foto sau numismatică.

În aceeași perioadă, la demisol se desfășoară Târgul de Bijuterii și Accesorii Fashion. Cei care apreciază obiectele lucrate manual vor putea alege obiecte realizate din fimo, piele, steampunk, pietre prețioase și semiprețioase. În plus, clienții pot alege curele, portofele, articole de marochinărie, genți, accesorii pentru păr, cutii pentru bijuterii și decorațiuni felurite.

De astăzi până pe 17 august este expusă la mall o lucrare deosebită, semnată de pictorul ieșean Edi Apostu. „Spirală de Timp. 8207” reprezintă o creație de 6 metri înălțime și 3,5 metri lățime, unică prin faptul că este realizată prin utilizarea a 8.207 de culori pure, distincte, combinate manual.