Cetățenii care pierd transmisia directă, pot găsi înregistrarea pe canalul youtube al primăriei.

Ca urmare numărului mare de cereri venite din partea brașovenilor care ar fi vrut să asiste la ședințele Consiliului Local, Primăria Brașov a hotărât ca aceste ședințe să fie transmise în direct pe internet dar și arhivate pe canalul youtube al Primăriei Brașov.

„Filmarea va fi asigurată de două camere full-HD, care cuprind întreaga sală şi sunt legate la sistemul de sunet al sălii, astfel că, cel puţin din punct de vedere auditiv, transmisia va fi una de calitate. Operarea camerelor va fi făcută de angajaţii primăriei, de la Serviciul Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor, care vor muta imaginea în zonele în care vorbesc consilierii din sală. Aceştia vor încerca să asigure şi planuri generale din sală şi planuri mai mici, pe grup, pentru o trensmisie cât mai bună. Internetul este asigurat prin cablu, astfel încât să ne asigurăm că nu vor exista întreruperi ale transmisiunii”, a declarat Gabriela Vlad, director al Direcţiei Tehnologii Informaţionale şi Servicii Electronice. Șediţele de CL vor putea fi vizionate şi pe site-ul primăriei www. brasovcity.ro unde va fi integrat canalul de Youtube al Primăriei Brașov.

„Aşa cum am promis, braşovenii vor putea urmări live toate şedinţele Consiliului Local și vor avea ocazia să vadă cum se desfăşoară o şedinţă de consiliu local, cum sunt reprezentaţi de către consilierii locali, cum votează consilierii locali, care sunt subiectele din fiecare lună pe care consilierii locali trebuie să le analizeze. În acest fel, consider că asigurăm o transparenţă mai mare a procesului decizional la nivelul municipiului Braşov şi întărim legătura dintre Consiliul Local şi cetăţean”, a arătat primarul municipiului Brașov, George Scripcaru.

Împarte cu prietenii tăi: