Celebrul comentator sportiv Ilie Dobre, de la Radio România Actualităţi, a intrat pentru a 11-a oară în Cartea Recordurilor, stabilind un nou record mondial.

World Record Academy (Academia Recordurilor Mondiale), cea mai mare şi mai prestigioasă organizaţie din lume care certifică recordurile mondiale l-a desemnat, pentru a doua oară, în ziua de 20 iulie 2017, “Cel mai de succes comentator sportiv de radio din lume“. O performanţă inegalabilă în istoria presei mondiale.

Comentatorul Ilie Dobre deţine alte recorduri mondiale: 35 secunde şi 6 zecimi; 31 secunde şi 27 secunde, în transmisiunea unui gol în direct, fără respiraţie; 52 de secunde şi 3 zecimi în transmisiunea unui gol în direct, fără respiraţie, în studio; 1 minut şi 8 secunde, cu o singură respiraţie, şi 42 de secunde cu respiraţie.

World Record Academy i-a acordat totodată, premiul “Omul Anului în Media” (2014),” specificând că Ilie Dobre a fost premiat, în anul 2008, de Preşedinţia României, cu “Ordinul Naţional pentru Merit“, în grad de Cavaler.

Împarte cu prietenii tăi: