Primăria Capitalei a decis să suspende înscrierile în programul ”Biciclişti în Bucureşti” după ce au fost procesate 4.136 de cereri depuse la Centrul de relaţii cu publicul, iar pe adresa de e-mail au fost primite peste 14.500 de solicitări.
Astfel, adresa biciclisti@pmb.ro a fost dezactivată.

Toate cererile transmise prin e-mail vor primi un număr de înregistrare, în ordinea procesării acestora, care va fi comunicat fiecărui solicitant.

După efectuarea tuturor operaţiunilor, pe site-ul pmb.ro va fi publicată lista numerelor de înregistrare ale tuturor cererilor admise.

În funcţie de câte solicitări vor fi validate, numărul voucherelor ar putea fi suplimentat printr-un proiect de hotărâre.

Programul va fi reluat şi în anul următor, iar toţi cei care nu vor primi vouchere acum vor rămâne în baza de date pentru ediţia din 2018, a mai anunțat Primăria.

Reamintim că prin intermediul proiectului se acordă 5.000 de vouchere, în valoare de 500 de lei, care pot fi folosite la achiziţionarea de biciclete sau alte mijloace de transport nepoluante pe două roţi.