Este final de weekend, iar mulți români care au venit la mare pentru sfârșitul de săptămână pornesc astăzi înapoi spre case, pentru ca mâine dimineață să se întoarcă la serviciu. Din acest motiv, polițiștii Centrului Infotrafic din cadrul IGPR se așteaptă la valori de trafic crescute pe șoselele din sudul litoralului, dar și pe A2, pe sensul de mers către Capitală.

„Se circulă bine pe Autostrada Soarelui, însă ne așteptăm ca în orele următoare fluxul de mașini să crească pe sensul către Capitală. Din această cauză au fost deschise, în această dimineață, trei case unde se poate achita taxa de pod“, afirmă comisarul Paul Ulieru din cadrul Centrului Infotrafic.

Aceasta a mai dorit să precizeze și că „în județul Constanța traficul rutier se desfășoară în condiții bune, însă pe drumul național 39, în zona stațiunii Eforie Nord, valorile de trafic sunt ușor crescute. În aceste condiții, le recomandăm participanților la trafic să ruleze cu prudență și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți și astăzi în număr destul de mare pe principalele artere rutiere din țară în scopul prevenirii unor accidente rutiere, dar și pentru a fluidiza traficul“.

De asemenea, agenții de la Rutieră le recomandă celor care vin dinspre sudul litoralului spre Constanța să folosească, pe cât posibil, și ruta alternativă adică podul rutier Apolodor, pentru a evita să stea blocați în coloane minute în șir.