Au început astăzi, în piațeta Perla din Mamaia, meciurile din cadrul turneului Superbet Constanța Streetplay din Mamaia.

Participă aproape 300 de jucători s-au înscris la Superbet Constanța Streetplay, a șaptea etapă din circuitul național Sport Arena Streetball și unul dintre cele mai așteptate turnee ale anului.

În total participă 70 de echipe, printre care și trei formații alcătuite din militari americani de la baza Mihail Kogălniceanu.

Premii în valoare de peste 20.000 de lei îi așteaptă pe participanții la Superbet Constanța Streetplay și toți jucătorii vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3×3 World Rankings.

Duelurile la categoria Open Masculin se vor da pentru marele premiu în bani, în valoare de 4500 de lei.

Concursurile pentru spectatori vor face parte din programul ambelor zile și în drum spre plajă sau spre destinațiile de distracție, fiecare trecător va avea ocazia să-și demonstreze abilitățile pe terenul de baschet.

Trupe de dans și de majorete din Constanța vor anima pauzele dintre meciuri atât sâmbătă cât și duminică.

Superbet Constanța Streetplay este un eveniment marca Sport Arena Streetball, organizat în parteneriat cu Asociația Terra Semper Fidelis Perspectiva pentru Viitor, Primăria Municipiului Constanța și Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Constanța.

Împarte cu prietenii tăi: