Există o mulțime de lucruri ilegale cu care contrabandiștii încearcă să treacă printr-un control vamal, inventând cele mai neobişnuite ascunzători. Unele dintre eforturile lor le supun autorităților imaginația la grea încercare. Iată cele mai neobişnuite lucruri şi idei care le vin unor persoane în încercarea de a fenta autorităţile:

Cocaină în ghips – Un bărbat aflat într-un scaun cu rotile, cu un picior rupt, a încercat să transporte droguri peste graniță. Ghipsul său fusese construit în întregime din cocaină. Contrabandistul a încercat să transporte drogurile din Chile la Barcelona. Nu este clar dacă şi-a rupt piciorul intenţionat în acest scop sau a fost doar un accident.

Valiza goală – Un hoț a avut un plan viclean – a furat obiecte de valoare din bagajele altor persoane şi apoi a pretins în faţa oamenilor legii că valizele erau ale lui și i-au fost furate. El a avut, de asemenea, un complice care îl aștepta cu o mare valiza goală.

Maimuţa – Oamenii încearcă adesea să transporte diferite lucruri ascunse în lenjeria intimă. Este şi cazul unui bărbat care a călătorit din Dubai la New Delhi, ascunzând în pantaloni o maimuță de 15 cm.

Broasca țestoasă – Un chinez a încercat să urce la bordul unui zbor cu destinaţia Beijing, însă scanerele de pe aeroport au detectat în rucsacul său ceva asemănător unui hamburger, însă cu picioare. S-a dovedit a fi o broască ţestoasă. El a explicat că a vrut să călătorească cu animalul său de companie şi l-a camuflat ca şi când ar fi fost un hamburger.

Cuțit – O femeie care se întorcea din vacanță a încercat să treacă prin detectoarele de metal ale aeroportului cu agrafe de păr voluminoase și neobișnuite. S-a dovedit însă că ea încerca să ascundă un cuțit ascuțit, explicând că şi-a cumpărat multe fructe pentru zborul lung și dorea să şi le taie.

Împarte cu prietenii tăi: