Polițiștii din cadrul Secţiei 4 au fost sesizați, luni, de către o femeie în vârstă de 71 de ani, din Constanța, care a precizat că a fost apelată, în jurul orei 03.30, la data de 02.07.2017, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind fiul ei şi care i-a spus că a fost implicat într-un accident rutier, solicitându-i o sumă de bani. Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni şi a anunțat poliția, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Acesta, însă, este un caz fericit, pentru că în alte două situații, doi pensionari au căzut în capcana întinsă de escroci.

La data de 03.07.2017, polițiștii din cadrul Secţiei 2 au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 76 de ani, din Constanţa, cu privire la faptul că a fost apelat, în jurul orei 02.00 a zilei respective, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind avocat și care i-a spus că fratele lui a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a cerut o suma de bani pentru rezolvarea cazului pe cale amiabilă.

Bătrânul a convenit cu vocea necunoscută să ofere suma de 30.000 de lei unei persoane de sex masculin care aștepta în fața locuinței.

La data de 03.07.2017, polițiștii din cadrul Secţiei 1 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 82 de ani, din Constanţa, cu privire la faptul că a fost apelată, în jurul orei 00.00, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind avocat și care i-a spus că fiul și nora sa au fost implicați într-un accident rutier. Acesta a cerut suma de 15.000 de lei pentru rezolvarea cazului pe cale amiabilă.

Bătrâna a convenit cu vocea necunoscută să ofere suma de 1.000 de lei unei persoane de sex masculin care aștepta în fața locuinței.

În toate cauzele polițiștii au deschis anchete în vederea identificării autorilor, depistării și tragerea lor la răspundere penală.

Împarte cu prietenii tăi: