Un spectacol caritabil, destinat strângerii de fonduri pentru reabilitarea şi dotarea Secţiei de Pediatrie din Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, va avea loc astăzi, de la ora 19:00, în sala “Grădina Mariajelor” în organizarea Asociaţiei ”Licuricii fericiţi”.

La propunerea acestei asociaţii, cu acordul conducerii spitalului şi al Primăriei din localitate a fost iniţiat un proiect de reabilitare a Secţiei de Pediatrie din cadrul unităţii spitaliceşti din Câmpulung Moldovenesc.

Voluntarii asociaţiei au demarat deja lucrările de reabilitare la Secţia de Pediatrie iar în cursul acestei săptămâni urmează să fie recepţionate spaţiile în care vor funcţiona Cabinetul de consultaţii Pediatrie şi Camera de Primiri Urgenţe Pediatrie.

Proiectul de reabilitare include partea de montare a pardoselilor, lucrări de reparaţii în spaţiile existente, dotarea cu mobilier, toate lucrările fiind realizate cu materiale omologate din punct de vedere sanitar.

Unele spaţii vor fi decorate cu personaje din desene animate pentru crearea unei atmosfere prietenoase pentru copiii internaţi în Secţia de Pediatrie.

Spectacolul intitulat “Nebun de alb cu dor de copilărie” va fi susţinut de Emerich Imre şi Ovidiu Mihăilescu, iar preţul unui bilet este de 25 de le.

Cei care doresc pot dona sume de bani în urna care va fi amplasată în sală.

Secţia de Pediatrie din Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc dispune de 16 încăperi, dintre care 6 saloane, o rezervă şi un salon cu confort ridicat.